Ganska bra dag

Jag pluggade på bib ett par timmar. Så kom jag hem och vilade efter att jag hade ätit. Inget speciellt her hänt. Ska senare röra mig i mitt rum och då blir min granne naturligtvis vansinnig. Vill läsa lite också. Vill ringa viktiga samtal, men jag vet inte om jag orkar det. Ska se sedan om jag orkar det. I så fall ringer jag ett samtal som är viktigt. Annars tänker jag göra lite småsaker och sedan maila lite. Det är allt. Hoppas kunna chatta med GB sedan. Jag tycker om att göra det. Ska även ta en dusch. Börjar göra allt nu.

Torsdagen den 26 mars 2009

Jag gick upp tidigt idag, alltför tidigt. Kommer att bli trött och sova sedan, det är säkert. Gick upp försiktigt, min granne, som är ond, hör allt jag gör. Jag måste vara försiktig, hon bor vid sidan om mig, men ändå hör hon allt och om hon har ont i huvudet så blir hon vansinnig. Alltså, hon hör inte mig, men hon tror det. Jag kan inte leva ett normalt liv om det ska vara så här. Inte för att jag lever ett normalt liv, men ändå. Nu ska jag dra till uni och plugga där. Sedan kan jag dra hem och ha ledigt. Skönt!

Jag får inte gå här, det stör

Nu är jag sur. Det bor en bredvid mig och hon hör, tror hon, när jag går här. Jag har ett ganska mjukt plastgolv och jag gick här i strumpor och då får jag ett meddelande på telefonen att hon hör det och det stör och hon har ont i huvudet. Det kan inte vara möjligt. Dessutom hör jag något ändå. Det är naturligtvis de eller den som bor ovanpå som stör henne. Hon kan inte höra mig, det är absurt. Hör du det SJ!? Jag har aldrig hört när de går här bredvid mig. Det är en annan sak att grannen ovanpå mig möblerar om vaje kväll vid elva. Idag har jag inte gjort så mycket. Det har inte gått så bra. Men jag pluggade i alla fall och pratade med GBL. Hon hjälpte mig verkligen. Men sedan, hemma, gjorde jag inte så mycket. men jag tvättade och det var bra. Men jag pluggade alltså lite och det var bra, det ville jag göra. Har mailat lite också och har chattat med GB som jag tycker så mycket om. Har mailat AM två gånger. Henne tycker jag också om, men inte på samma sätt som GB. Älskar dig!

Onsdagen den 25 mars 2009

Idag känns det bättre. Jag är mindre förkyld och jag känner mig på bättre humör. Igår kväll kände jag mig vansinnigt arg. Det var på grund av många olika saker. En sak var att det trängde in en massa tobaksrök i mitt hem. Hatar det! Nu har jag i alla fall haft en bra morgon och förmiddag. Förmiddag mest, för jag gick upp strax före nio först. Jag har planerat min dag och vet vad jag ska göra. Jag ska köpa bröd och plugga och sedan tvätta. Det kommer att gå bra. Idag är min ångestnivå mycket låg. Om jag har tur träffar jag GBL på uni. Om jag orkar gå och träffa henne. Om jag har otur träffar jag då KÅ och det vill jag inte för honom tycker jag inte längre om. Det kommer att vara en lugn och skön dag och ikväll ska jag chatta med GB och det tycker jag om att göra.

Tisdagen den 24 mars 2009

Idag var jag sen i starten, som så ofta. Slapp i alla fall åka till psykakuten, som en jag känner. Kom till slut igång och kom till bib två timmar försenad. Sedan arbetade jag verkligen bra i över tre timmer och det är jag mycket nöjd med. Hon åkte till psyket förra veckan. Fastän jag vet att jag jobbade bra så vet jag att den uppgift som jag har fått av GBL är helt omöjlig. Det kan jag dock inte säga för jag har inte försökt. jag har inte försökt hoppa till månen heller, dock. Fick i alla fall en stund med GB, som jag tycker så mycket om, nu på kvällen. Hennes uppkoppling fungerade dock inte så bra. Jag är lite ledsen, men jag känner mig lugn. Jag är fortfarande mycket förkyld. Jag vet inte varför jag är ledsen. Det kan ha att göra med att mitt liv i stort sett är slut. Det är ingen överdrift. Efter alla dessa år har jag ingen utbildning ändå och möjligheterna att finna ett arbete är mycket små för mig. Jag har heller ingen bostad. Men det ska gå bra i framtiden.

Det var ganska bra idag och nu ska jag sova

Jag utförde det där städuppdraget, det var inget kul. Sedan vilade jag och åt. Så åkte jag för att träffa AG och hennes sambo. Det var alltså så att hon inte dök upp i stan, så jag gick inte dit. Krånglig människa. Hon kunde inte gå ut för hon var på antibiotika. Men hon var snäll och det var hennes sambo också. Kom dit 17.40 och åkte hem 19.28. Nu ska jag läsa lite och sedan sova så mycket att jag kan sova ut igen. Jag vet vad jag måste göra imorgon. Jag ska gå till bib och där ska jag studera. Jag skrev till GB att jag ska vara där då det öppnar. Det kanske inte blir så, men jag hoppas det. Jag ska göra vad jag kan för att vara där vid 09.00 imorgon. Vi får se hur det går. Nu ska jag i alla fall gå i badrummet och sedan ska jag sova efter att ha läst.

Måndagen den 23 mars 2009

Gick upp tidigt och hade då sovit ut. Det var vid halv åtta. Så gick jag till stan för att träffa en psykolog på Arbetsförmedlingen och hon var bra. Ska göra lite tester till nästa gång jag träffar henne och det är nästa vecka. Gick sedan hem och har utfört ett städuppdrag som jag måste göra då och då. Är trött nu och ska sedan äta och gå till stan igen. Ska träffa AG för första gången. Det blir vid 17.30. Ska vila först och äta. Jag hoppas att hon kommer. Om hon inte kommer har jag som vanligt en plan B. Jag har lite ärenden att utföra. AA sa att hon mår dåligt. Hon ringde mig och berättade det.

Det var inte en bra dag

Jag var sjuk hela dagen. Nu ska jag sova tidigt och gå upp tidigt, 07.30, imorgon. Jag chattade aldrig med GB, men vi hördes via mail. Hon hade inte tid att chatta. Jag tänkte mycket på henne och det vet hon. Jag vet inte vad hon tycker om det men jag hoppas att hon tycker om det. Det är i alla fall ok med henne, det vet jag. Jag läste mycket och jag har mailat lite. Jag har mailat AC, bland annat. På tisdag ska jag plugga och jag har redan börjat förbereda mig mentalt för det. Jag laddar upp för det, kan man säga, som en idrottsman. AM, var är du? jag mailade alltså AC och det var allt. Hon fick allt i ett enda mail. Hon fick sanningen. jag vet inte om hon klarar sanningen så bra. Hon brukar släta över och säga att allt är så bra. Det är inte bra. Det har inte varit bra sedan 1980-talet. Jag har sagt sanningen till henne och det förtjänar hon för jag tycker om henne.

Söndagen den 22 mars 2009

Idag är jag mycket förkyld. Det är inte bra. Jag kommer inte göra som jag tänkte göra idag. Jag tänkte plugga på uni, men det gör jag inte. Jag mår helt enkelt inte bra. Låg nivå av söndagsångest, dock. Igår kväll var det mycket bra. Jag skrev många mail och jag hade inspiration. Bland annat skrev jag till Mainz och det blev ett långt mail. Jag skrev sanningen till SA. Idag ska jag ta det lugnt. Det går hittills bra i alla fall, men snart kommer väl tröttheten och den suger.

Nu är det sen kväll

Jag var i Spånga för första gången på åtta veckor. Det var i slutet av januari senast. Jag ska dessutom dit snart igen, om bara 13 dagar. Där fanns naturligtvis KS och ES. Dessutom kom sedan JH, SH, DH och JH:s pojkvän som heter D. Det var naturligtvis mycket bra i Spånga idag och det är det alltid. Jag tycker mycket om att vara där och jag uppskattar mycket då familjen H kommer dit. Jag tycker verkligen om dem. Vi åt och pratade om intressanta saker. De gav mig en bok. Det var kyckling med ris till mat och det var gott. Läste en intressant bok på vägen dit och på vägen hem. Jag märker att jag mår mycket bra då jag är med människor som jag tycker om. Nu är det snart midnatt och jag ska försöka maila till SA i Mainz. SA har skickat ett mail till mig idag. Imorgon ska jag plugga och sedan chatta med GB som vanligt. Jag tycker verkligen om att göra det och det vet hon för det säger jag till henne. Jag hoppas kunna känna henne resten av mitt liv. Det vet hon. Idag chattade jag med EP och hon sa att jag borde satsa allt jag kan på GB. EP sa att hennes pojkvän lämnade henne för en månad sedan. Det var tråkiga nyheter. Det var en mycket bra dag idag. Som sagt, när jag träffar någon som jag tycker om mår jag mycket bra. Kan det vara en lösning att träffa GB varje dag i framtiden, att leva med henne? Vi får se, det är en lång och svår väg att vandra för att komma dit.

Lördagen den 21 mars 2009

Idag mår jag bra. Ska till Spånga sedan. Det blir kul, som vanligt. Är mycket förkyld. Igår kväll chattade jag som så ofta med GB. Det verkade som om hon förstod mig bättre än någonsin. Jag sa att om jag någonsin får ett arbete kommer det att vara mycket enkelt. Hon sa inte emot då. Det var bra. Vi sa vackra saker till varandra igår. Jag tycker mycket om GB och jag hoppas att det alltid kommer att vara så. När det gäller AC, som var på radion i onsdags, är det ju så efter över tio år. Nu ska jag kolla i min hög med papper. Där finns det papper på vilka det står vad jag måste göra. Jag ska ta ut de papper på vilka det står saker som jag ska göra idag. Jag ska kolla vad jag ska göra idag. Bland annat ska jag köpa en present till EA, som just har haft sin "födelsedag". Nu ska jag börja att göra allt viktigt. Ångesten är låg idag och jag hoppas att det fortsätter så. Kanske skriver jag mer sedan.

Nu går jag upp och fixar allt

Har egentligen inget att skriva. Jag vet vad jag måste göra idag.

Det gick sådär i måndags

Idag har jag i alla fall gjort mycket bra ifrån mig. I måndags träffade jag A M från södra Brandenburg och med henne var jag även under tisdagen. Det var underbart att vara med henne. Så igår gick jag till bib, men det var stängt för städning fram till 13.00 och därför fick jag inte mycket gjort för jag behövde ett engelskt lexikon. Nu ska jag göra olika saker som är ångestfyllda att göra. Jag ska jobba hårt för att klara av dessa saker och jag ska även förbereda morgondagen. Det ska gå bra och ångesten ska inte ta över.

Det ska gå bra imorgon

Var hos M och T mellan 17.52 och 21.15. Så gick jag hem och det tog ungeför 66 minuter. Det var skönt att gå och jag gick raskt. Nu ska jag snart sova och jag ska lyckas imorgon. Har fått ett meddelande av en A G och jag svarade henne. Hoppas på att få ett meddelande av henne ikväll eller imorgon. Vad kan man mer säga? Inte vet jag. Jag vet bara att imorgon vet jag vad jag ska göra och jag ska göra det bra. Mycket bra ska jag göra det. G, jag tänkte på dig då jag gick hem. Jag tänkte på att jag tycker om dig så mycket och att jag vill vara nära dig. Det kommer inte att bli så tyvärr. Nej, det kommer inte att bli så. Men jag tycker om dig och det kommer jag aldrig sluta att göra. Tio år före jag träffade dig träffade jag A C och henne tycker jag fortfarande om och hon tycker om mig och det är bra. Jag vet att du tycker om mig och du har sagt att du inte ska sluta att göra det. Jag hoppas att vi alltid kommer att tycka om varandra.

Det har gått bra idag

Det är tre timmar sedan jag skrev. Jag har lyckats med att göra många olika viktiga saker. Det har varit tungt, men det har gått bra. Det var kul att få en kommentar också, från en annan bloggare. Det var den första kommentaren som jag fick. Som sagt, det har gått bra att fixa lite saker. Jag är alltid mycket mindre stressad på helgen än andra dagar. Idag lider jag inte så mycket av söndagsångest som jag brukar göra på söndagar. Nu ska jag dra ut och handla lite och sedan ska jag till M och T. Kanske handlar jag på vägen dit. Jag får se vad jag bestämmer mig för att göra. Imorgon gäller det att plugga. jag ska gå upp och gå till bib direkt. Inget annat ska jag göra på morgonen. Bara lyssna på radion och äta. Inget annat ska jag göra och då kommer det att gå bra. Jag vet vad jag ska studera imorgon, det är den där boken. Jag ska gå och lägga mig tidigt, om jag kan. Det kommer att gå bra. Ingen ångest kommer att vinna över mig och mina planer. Om du läser detta lovar jag att skriva hur det gick sedan, jag lover. Om du inte läser detta så vet jag inte hur jag ska göra. Nu ska jag göra mig klar för att gå till M och T. Jag handlar på vägen. Det kommer att gå bra. Jag tar tröjan som jag fick av underbara G. 

Söndagen den 15 mars 2009

Nu ska jag göra en massa viktiga saker. Det kommer att gå bra. Det kommer att bli ångestfyllt, men jag ska klara av det. Det ska gå bra att göra allt det nu. Tärningen bestämmer vad jag gör hela tiden.

Nu har jag fixat allt jag skulle fixa

Nu är det bra. jag gick till bib för att skriva det där, men det fanns inga platser där. Då letade jag upp en tom sal och satte mig där och skrev. Det gick mycket bra. Jag skrev vad jag skulle skriva. Det var rimliga mål för idag. Jag fick inte så stark ångest. Det gick bra. jag har fixat tre saker och jag är mycket stolt över det. Mycket stolt. Nu ska jag hem. Den där vansinniga tröttheten är på väg. jag ska hem och försöka fixa saker där. Tröttheten är på väg så kanske lägger jag mig bara ner hemma. Som igår och som så många andra dagar. Nu ska jag hem och lägga in den rena tvätten och fixa med allt som man måste fixa. jag ska kanske laga lite mat. Det kommer att gå bra. jag vill lyssna på radion också.

Fixat lite till

Så, nu har jag fixat med bostäder. Jag tror inte att jag kan få någon bostad. Jag ska säga allt till G sedan. Dels det att jag ska se några bostäder och dels det att jag inte tror att de kommer att låta mig hyra på något ställe. Jag säger allt till G och det känns bra att vi har det så. Nu ska jag till bib igen och skriva lite som har med uppsatsen att göra. Det ska jag göra. Jag mår bra och jag ska klara av att göra det. Ångest ska inte hindra mig. Sedan kommer tröttheten att komma, som vanligt, och den är hemsk. Nu ska jag gå till bib och fixa det där som har med uppsatsen att göra och sedan får jag ledigt och kan gå hem. Jag ska fixa det nu. Jag kommer att klara av det. Ingen ångest ska komma och hindra mig.

Är på uni nu och det går bra

Var först i biblioteket och fixade med lite småsaker och det gick bra. Underbart. Sitter nu i en datorsal och fixar för att få en bostad. Det går ganska bra. Det är ångestfyllt, men det fungerar. Ska fortsätta med det en stund till. jag måste kolla på katran var de där lägenheterna ligger. Var och åt för en studn sedan och tvättade mig då också. Det var skönt. Kände mig så äcklig före det. Nu måste jag bara fixa detta med bostäderna och sedan går jag till bib igen för att fixa lite med plugget. Det ska gå bra. Jag ska bara vara lugn och göra det. Ingen ångest ska få inverka på mig. Bara fixa detta och sedan får jag ledigt och kan gå hem.

Idag, onsdagen den 11 mars

Nu måste jag vara bra och göra saker utan att få ångest. Tre saker ska jag göra. Jag ska kolla efter bostäder, jag ska fixa lite med arbetssökandet och jag ska fixa detta med plugget. Först går jag till biblioteket och fixar med jobbsökandet. Sedan går jag till datorsalen och fixar med plugget. Sedan fixar jag med att hitta en bostad. Det gäller att göra allt detta idag och sedan kan jag ta ledigt. Jag kan bara hoppas att jag inte ska få ångest av tre ångestfyllda saker. Så får jag hoppas att jag får prata med G ikväll. Det hoppas jag verkligen. Nu ska jag göra mig i ordning och gå iväg och fixa allt detta. Jag kommer sedan kunna ta ledigt och hoppas vara hemma vid 14.00 igen. Det blir svårt, men jag ska klara det. 

RSS 2.0