Nu ska jag gå och lägga mig

Först blir det förstås tandrengöring.

Ska snart äta och sedan ska jag vila

Jag är så trött.

Det blir inte alltid som man vill

Hej, det här var ingen bra dag. Förutom att jag sov bra och arbetade bra. Nu ska jag snart träffa E. på Skype och det är alltid jättekul. Efter det blir det ganska snart dags att sova.

Nu ska jag göra saker

Hej, nu ska jag laga mat, duscha och kolla upp vad som är viktigt att göra.

Nu är det bara tänderna kvar

Nu återstår bara tänderna, sedan går jag och lägger mig. Det ska bli skönt. Idag har jag varit helt lugn på kvällen. Jag har inte känt någon stress alls. Bara helt lugn har jag varit. Bloggen har varit till enormt stor hjälp idag. Man får skriva av sig. Jag känner ingen ångest och endast badrummet återstår och efter det blir det min bra bok. Vi ses imorgon!

Skrev en rad till en vän

Nu fick G. en kort hälsning. Det är hon värd.

Snart blir det sänggång

Så, nu har jag ätit för sista gången idag. Jag hade tur för min vän C. ringde mig mitt under middagen och därför fick vi möjlighet att prata en stund. Det är så kul att prata med C., det har jag alltid tyckte. Hon är klok och snäll. Nu ska jag börja knyta ihop säcken.

Det var duschen, nu blir det snart mat

Det har varit en mycket bra dag, men nu kom jag just på hur illa jag tycker om presentkort och då blev jag förstås irriterad. Det var ju inte så bra.

Nu ska jag duscha och sedan ska jag äta

Ja, det känns bra, fastän det är söndag. Hatar söndagar. Ångestdag, borde det heta.

Nu ska jag föreslå lite kul saker

Hej, nu ska det föreslås att ses på Skype och så vidare. Allt går jättebra idag. Det gör mig mycket glad.

Så, nu kommer jobbet att funka

Hej, nu ska jag äta lite. Kanske duschar jag lite se'n. Jag känner mig lite obehaglig och obekväm.

Nu blir det lite förberedelser inför arbetet imorgon

Hej, nu ska jag fixa lite inför min arbetsvecka.

Inköp och sömn

Hej, nu har jag sovit i tre timmar och före det handlade jag. Nu måste jag äta och plocka upp det handlade. Så får jag se efter det.

Nu drar jag

Vi hörs se'n!

Nu mat och sedan affären

Hej, nu blir det lite mat och sedan drar jag. Ute är det disigt och 15 grader.

Nu har jag köpt de där biljetterna

Nu har jag äntligen köpt de där biljetterna. Det borde jag ha gjort redan i början av augusti. Nu är det gjort och det blir duschen och sedan blir det affären. Efter det har jag nästan gjort allt viktigt som jag måste göra idag.

Nu ska jag förbereda mig inför att gå och handla

Då gäller det att duscha och sedan att handla. Men först ska jag köpa de där biljetterna. Jag gör det nu.

Min vän fyller år

En vän till mig fyller år om tre dagar. Jag tänkte att jag ska skriva några rader.

Nu börjar jag

Hej, nu har jag ätit och borstat tänderna. Nu ska jag börja göra lite småsaker.

Så, det var det

Hej, nu ska jag börja göra saker. Kanske blir det att jag börjar med att äta. Det känns så. Vi hörs sedan.

Krig mot slösad tid

Hej, idag vaknade jag lite före fem. Jag är så trött att jag mår fysiskt illa. Jag kommer att göra lite saker nu och sedan sova igen, men inte direkt. Jag vill få några timmars extra sömn senare och om jag ska få ut maximalt av min insomningstablett, ja då ska jag vänta ett par timmar först. Så jag tar den om ett par timmar. Före jag tar den, stänger jag av telefonen och drar ner persiennerna. Igår slösade jag nästan ingen tid och det är jag nöjd med. Idag ska det bli likadant. Det viktigaste idag är att handla och att köpa några biljetter till ett par resor jag ska göra. Jag börjar med att kolla några webb-sidor.

Det var allt, nu går jag och lägger mig

Hej, nu ska jag gå och lägga mig. Jag känner mig ganska lugn, men helt klart är det så att bloggen hjälper mig.

Vad ska jag göra imorgon?

Ja, det ska jag kolla på nu. Jag ska i alla fall handla, det vet jag säkert. Tio timmar sov jag under det senaste dygnet, det var underbart. Hoppas att söndagen blir lika underbar.

Nu ska jag byta lakan

Det ska bli skönt med nya lakan att sova i.

Blod i vattnet

Hej, nu när jag körde tandtråd så blev vattnet färgat av blod när jag efteråt sköljde munnen. Men det är över om ett par dagar. Då kommer allt vara som vanligt igen. Jag hoppas att jag orkar fortsätta med det där. Bloggen är en stor hjälp. Som vanligt blev det att jag gjorde några andra saker också, inte bara körde tandtråd direkt. Jag ska nu göra lite annat. Jag börjar med att kolla några olika webb-sidor som jag brukar kolla.

Det var räkningarna

Hej, nu har jag betalat mina räkningar. Nu ska jag göra något annat, förstås. Det blir snart dags att gå och lägga sig. Jag ska köra lite tandtråd nu.

Så, det var maten

Hej, nu har jag ätit middag eller vad det heter. Inte för att jag tycker om de olika etiketterna på måltiderna. Jag vill äta vad jag vill, när jag vill. Ibland varm mat på morgonen, ibland mackor hela dagen. Nu ska jag betala lite räkningar.

Matdags

Hej, nu är det snart dags att äta. Sedan får vi se vad det blir. Det blir kanske mycket tidigt sänggång. Före jag sover, läser jag alltid, det vet du. Det gäller bara att inte få ångest av att gå och lägga sig tidigt.

Mat och hängd tvätt

Hej, nu kokar maten och jag har hängt tvätten. Lite jobbigt känns det nu på kvällen. Jag har lite ångest. Jag ska se vad jag vill göra och göra det. Kanske måste jag göra något. Jag ska kolla och sedan får bloggen hjälpa mig. Det viktiga är att jag inte ska slösa bort någon tid.

Lite småsaker

Hej, nu ska jag fixa med några småsaker. Saker man måste göra för att livet ska fungera.

Då ska tvätten hämtas

Samtidigt tar jag med mig skräp och slänger bort det.

Dusch, mat och tvätt

Hej, nu är tvätten i maskinen, maten i ugnen och jag har duschat. Är riktigt nöjd. Nu blir det annat att göra.

Mer telefon

Hej, nu blev det mer telefon. Nu ska jag nog duscha och sedan tvätta. Tredje gången gillt.

Nu lagas det mat

Jag ska äta och duscha. Sov i några timmar och pratade sedan i telefon.

Nu ska jag sova förmiddag

Hej, nu är det snart dags att sova. Jag förbereder mig.

Dum tant

Hej, en tönt-tant kom och sa att hon hade bokat min tvättstuga när jag hade bokat den. Nu får jag vänta till i eftermiddag innan jag kan tvätta. Skönt att slippa bråk.

Tvätt

Så, nu är det dags att förbereda sig för att tvätta lite kläder.

Frukost

Nu blir det lite mat.

Nu kommer det att bli en lång och rolig lördag

Hej, nu ska jag göra en massa bra saker. Jag kommer att börja med att kolla vad det är jag ska göra. Men först gör jag en lista över vad jag måste göra före jag går och lägger mig.

En lördag med massor att göra

Hej, jag vaknade mycket tidigt. Idag ska jag tvätta, vid sju, handla och göra en lång rad andra saker som man måste göra när man har ett hem. Jag kommer att börja med att kolla några webbsidor som jag brukar kolla på morgonen. Så återkommer jag sedan och berättar vad jag ska göra mer.

Nu tar dagen slut

Hej, det är dags att sova.

Nu är det snart natt

Hej, nu ska jag göra det sista innan jag går och lägger mig. Då läser jag alltid tills jag känner att det inte går längre. Ibland är det redan på första sidan.

Tandtråd och pedikyr

Hej, det tar alltid längre tid på kvällarna än vad jag tror och vill att det ska ta. Det är för övrigt enda gången jag är tidsoptimist. Först hittade jag en bra skiva på YouTube, hela skivan låg där, och sedan läste jag lite om den och efter det gick jag in i duschen. Efter det drog jag tandtråd och sedan klippte jag bort död hud på mina stortår. Jag borde göra tandtråden oftare, men det är så ångestfyllt. Jag borde göra det varje dag, men det hoppas ofta över. Nu hade jag inte gjort det på veckor och det blödde en del. Nu kommer det att göra ont i några dagar och sedan är det bra igen. Jag ska försöka sova med min tandpryl, så att tänderna inte slits ner av allt ältande.

Usch, det är så varmt

Hej, just nu känner jag mig enormt het. Det är allt annat än skönt. Av den anledningen ska jag duscha nu. Det ska bli så skönt. Det beror på tre saker att jag blir så varm. Jag är varm av mig, speciellt om kvällarna och när jag är trött eller har sovit för lite. Jag är trött nu och då blir det så. Dessutom åt jag varm mat. Det är hemskt att vara så här varm. Det har varit så här sedan min pubertet. Man vill krypa ur sin kropp, det är så obehagligt. Nu går jag in i duschen snart.

Lite småsaker

Hej, nu ska jag fixa lite småsaker. Det blir en stund på nätet.

Det var en riktigt god middag

Hej, det är inte superkul att äta ensam, men det går. Jag lyssnar på radion medan jag gör allt jag gör. Det var en god middag och nu ska jag göra annat. Det enda som är farligt är den ångest som kan komma över mig helt plötsligt.

Nu är det dags att äta

Hej, nu ska jag äta för sista gången idag. Det blir gott. Efter det är det snart dags att gå och lägga sig. Jag skriver mer om det senare.

Ingen tvättid

Hej, det var visst först imorgon. Så'nt här händer mycket sällan.

Tio minuter, det är maxtiden

Hej, nu har det gått tio minuter. Då gör jag annat. Jag ska laga lite mer mat, tvätta och slänga saker. Jag börjar nu.

Den där snubben uteblir

Hej, det är bara så irriterande när folk gör så. Men nu gäller det för mig att inte tappa huvudet. Nu ska jag göra annat istället och inte vänta på honom. Nej, jag ska inte vänta. Kommer man inte till Skype i tid och inte berättar varför man är sen, ja då blir man inte väntad på. Jag kan inte låta mitt liv förstöras av en massa idioter.

Det är en underbar kväll

Hej, maten är i ugnen och den är snart klar. Under tiden har jag gjort lite småsaker. Det är märkligt att jag under arbetsveckan knappt orkar ta itu med sådana enkla småsaker. Så är det i vilket fall som helst just nu. Men nu är det fredag och jag orkar precis allting. Vid sju ska jag träffa en kille på Skype och jag ska gärna tvätta och dessutom slänga skräp och återvinna skräp. Allt jag måste göra och vill göra finns nedskrivet och ligger på min säng. Varje sak har varsin plastmapp i A4-format. Om jag inte hade någon ordning på det, skulle jag inte klara av ens detta povra liv.

Nu blir det en underbar fredag

Hej, nu ska jag göra massor av saker. För det första ska jag laga mat. Den lagar sig själv ganska mycket. Så ska jag göra en massa andra saker också. Det finns två saker som är extra viktiga. För det första ska jag kunna lägga mig att sova tidigt utan att få ångest och för det andra ska jag kunna tappa kontrollen. När jag ska vara kreativ och det vill jag vara, måste jag våga vara det. Bloggen kommer att hjälpa mig.

Tidig morgon

God morgon! Det blev ett tidigt uppvaknande idag och jag insåg genast, vid 04.23, att jag inte skulle kunna somna om igen. Nu gäller det bara att inte slösa bort den här dagen. Visst, jag ska arbeta, då går det inte att slösa bort någon tid. Nu kommer jag inte på vad det var jag ville skriva om. Men det känns i alla fall bra och efter arbetet vill jag läsa. Jag vill läsa och jag vill skriva en massa. Det är det jag vill göra. Men jag måste även sköta hemmet och livet. Det betyder en del tid i ett kök och en del tid i ett badrum. Bloggen kan vara till stor hjälp. Allt handlar om en hård kamp mot all världens ångest.

Låg ångestgrad

Hej, idag har det gått mycket, mycket bra. Jag har kunnat göra helt normala saker och inte slösat bort min tid. Det är skönt och jag hoppas att det kan fortsätta så. Det var förstås för att det inte var så stressigt på mitt arbete idag. Jag hoppas, det har jag gjort många gånger, att detta ska bli en ny start för mig. Jag vill sluta att ha ångest och jag vill sluta slösa bort min tid. Jag ska verkligen försöka. Jag tror att bloggen kan vara till stor hjälp. På eftermiddagarna och kvällarna efter arbetet känns det ofta mycket tungt. Jag är mentalt körd i botten och jag orkar inte ta itu med något vettigt. Jag har bara en massa negativa ångestkänslor. Nu ska jag gå och lägga mig. Jag vill alltid lägga mig mycket tidigt och det blir det inte nu, men det blir inte sent heller. Allt före tio är mycket bra. Jag vill inte ha ångest. Nej, istället vill jag skriva, tappa kontrollen och göra saker. Jag tror att om bara bloggen håller mig i handen, ja då kan jag komma någonvart. Nu blir det badrummet och sedan sängen. Det ska bli så skönt.

RSS 2.0