Nu ska jag dra

Hej, nu ska jag handla. Efter det kommer jag hem med maten och då ska jag gå till ett bibliotek.

Nu blir det mat

Så, nu blir det mat.

Nu blir det dusch och sedan utgång

Hej, nu ska jag dra och göra saker. Duscha, handla och sådant.

Naturligtvis står det fel nummer på nätet

Hej, det står fel nummer på nätet. Det var bra jobbat! Idioter! Fick i alla fall prata med KO och hon var riktigt trevlig. Det gick bra att prata med henne. Jag fick naturligtvis slå rätt nummer själv, ingen kopplade mig. Smart! I alla fall fick jag svar på min fråga. Jag kan inte få subventionerad tandvård för att jag har Asperger. Man måste ha en LSS-åtgärd för att få det. Jag har inte någon sådan. Förresten är jag personkrets 1. Jag ska skaffa en sådan åtgärd, var så säker! Jag gör det i februari. Nu slipper jag i alla fall att tänka på det här. Nu ska jag bara tänka på GB.

Nu ska jag ringa den där idioten som jag inte tycker om

Hej, nu ska jag ringa till KO igen. Vi får se vad som händer.

Jag har nu tre teorier, nej fyra, nej fem

Hej, den tredje teorin kommer här: 3. Du har ingen ström hemma. 4. Du har blivit rånad eller så är dina saker trasiga. 5. Du har haft enormt mycket att göra. Du har inte varit på Facebook sedan i måndags kväll och det är ett tecken. Vi får se ikväll. Jag kan inte förstå vad detta handlar om. Vi vet ju båda att även MM känner mig. Varför har inte hon sagt något?

GB, jag tror inte att det är sant!

Hej GB, jag fattar inte vad som håller på att hända. Är du sur på mig? Det kan inte vara sant! Jag har två teorier: 1. du gillar inte ironi om kvinnliga förare. 2. du är tillsammans med L nu och han är svartsjuk som en galning. Det är mina teorier. 43 timmar utan att höra från dig, det är nytt rekord. Vad kan det bero på?

Torsdagen den 15 oktober 2009

Hej, mår inte bra. GB har inte hört av sig på hur länge som helst och hon svarar varken på sms eller på mail. Jag har två teorier. Jag har skrivit något dumt. Hennes pojkvän L tycker inte om att hon pratar med mig. L, du kan vara så lugn. Det har gått över för min del. Men nu har jag inte fått ett enda livstecken på 43 timmar och det är långt och väl rekord sedan vi först träffades. Det har aldrig hänt förut. Jag minns i mars då jag inte svarade på ett mail på 28 timmar eller något liknande och då var hon helt galen sedan. Det är något som inte stämmer och jag vill veta vad det är. Jag kommer ta reda på det. Om det är för det där skämtet jag skrev om kvinnliga förare så tror jag bara inte det är sant, GB. Alltså, du känner mig och du har humor och du vet att jag är ironisk ibland. Jag är ofta det, och det vet du ju vid det här laget.

Det var de viktigaste mailen

Hej, nu blir det rakning.

Nu ska det göras saker

Hej, jag börjar med att skriva lite.

Hungrig

Hej, eftersom jag är hungrig kommer jag nu att äta.

Onsdagen den 14 oktober 2009

Hej, lördagen den 14 oktober 1066 smällde det till utanför Hastings. Idag ska jag göra många olika saker. Allt är nytt här nu. Jag återvände från en resa igår och de återkom från en sommar i förrgår. I eftermiddag ska jag till GS och till LS. Det är allt. Hoppas kunna chatta med GB igen, som vanligt. Där är allt nytt också. Helt nytt är det, tror jag. Var besviken igår då vi inte kunde chatta. 

Bara en telefonsvarare

Det var inget mer än en svarare där. Jag får försöka igen under nästa vecka.

Ett samtal till var det

Hej, nu kommer det samtalet. Till en AS är det.

Inte där

Hon återkommer naturligtvis först på måndag.

Nu ska jag göra två jobbiga samtal

Hej, nu ska jag äntligen klara det. Jag hatar att ringa den där KO. Jag tror att hon hatar mig. Nu ska jag ringa.

Snart ska jag handla

Hej, nu ska jag snart handla. Allt tar så lång tid idag.

Det var mat, dusch, Obama och rakning

Hej, nu ska jag äta lite till och sedan ska jag verkligen ta tag i den här dagen. Clout heter dagens band.

Det var som jag trodde

Jah, så går det då man inte läser på. Måndagen den 9 oktober 1989 var inte dagen för den första demonstrationen i Leipzig. Det var däremot den demonstration som visade att en kritisk massa hade uppnåtts i demokratirörelsen. Alltså, den första riktigt stora demostrationen. Hur gjorde de? De hade ju inte mobiler att sprida ryktet med? ;) 31 dagar senare, torsdagen den 9 november 1989, var det över för DDR.

Fredagen den 9 oktober 2009

Hej, det är visst 20 år sedan det började röra på sig på riktigt i DDR. Måndagen den 9 oktober 1989, med andra ord. Just nu hinner jag inte skriva mer om det. Nu ska jag duscha och raka mig. Jag har varit alltför lat idag. Det finns så mycket kul att skriva om. Barack Obama får Nobels fredspris 2009. Ja, Henry Kissinger fick ju priset. Det borde ju betyda att en hel del människor kan få det. Låg trovärdighet. 

Nu ska det sovas

Hej, imorgon en ny underbar dag i mitt liv.

Nu blir det dusch och sedan sängen

Depeche Mode sjunger för mig. Nu ska jag fixa allt inför natten.

Kom aldrig tillbaka i matchen

Hej, jag kom aldrig igen sedan. Vad gjorde jag? Jag vet aldrig vad jag har gjort. Nu har det gått tolv timmar. Jag var på Wikipedia en stund efter att Herta Müller fick priset. Sedan har jag pratat med folk i telefon och sedan har jag fixat inför det som ska hända på söndag, då jag är på ett café på min resa. Nu blir det snart sängen. Just det, jag skulle ha ringt den där obehagliga KO igen efter luch, då hennes semester var slut. Jag orkade inte göra det. Jag hoppas kunna göra det imorgon. Har massor att göra imorgon.

Om drygt 20 minuter vet vi

Nu får vi se vem det blir.

Fixat!

Det där gjorde jag mycket bra. Nu blir det mat.

Nu ska det ringas lite roliga samtal

Nu ska jag planera den 1 november 2009 som jag kommer att tillbringa med GB och MM. Det kommer att bli kul. Då börjar jag nu.

Har semester till 13.00

Hej, hon har semester till 13.00. Ok, då ringer jag efter 13.00, då semestern är slut.

Fick nästan svar på min fråga

Hej, nästan har aldrig hjälpt någon. Nu måste jag ringa till KO. Urk! :)

Nu ska jag ringa till KO

Hej, jag tycker inte om KO. Jag måste ändå ringa henne. Då gör jag det. Fast jag har ju bara en fråga och kanske står svaret på internet. Jag försöker på internet först. Kanske slipper jag att ringa till KO.

Tidig lunch, har det hänt förr?

Hej, nu vann jag hundra spänn. AS hade tidig lunch. I eftermiddag har hon ett möte. Man kan nå henne imorgon. Då kommer jag att göra det.

Nu tar jag nästa samtal

Hej, nu blir det till att ringa en AS. Hundra spänn på att hon är upptagen nu!

Ringde till ME

Först ringde jag till ME. Hon var inte där. Då ringde jag HH. Han ska prata med ME. Det var ett mycekt bra samtal.

Jag börjar med det minst jobbiga samtalet

Ja, jag ska nu ringa en ME. Då gör jag det.

Idag måste jag tala med tre jobbiga personer

Hej, det kanske blir tre samtal, tror du. Fel! Det blir många fler samtal. De är ju aldrig där för att svara.

Bra, nu har jag allt klart för mig

Hej, nu har jag planerat min dag. Nu vet jag vad jag måste göra. Jag vet till och med vad jag måste göra idag. Vilket är dagens nöje? Jo, det är att följa cirkusen kring Nobelpriset i litteratur.

Nästa sak på min lista

Nu ska vi se. Nu ska jag administrera livet lite.

Claudio Magris 13.00

Kom ihåg var du läste det först! ;)

Jag börjar med två enkla samtal

Hej, jag börjar med två enkla telefonsamtal. Det blir till CC och till UB.

Nu blir det en lugn dag

Hej, i två dagar har jag arbetat mycket, mycket hårt. Igår gick jag upp 05.30 och sedan var det full fart under hala dagen och jag slösade inte en enda sekund. Idag ska det inte vara på samma sätt. Idag ska jag ta det lugnare. Jag ska göra många saker idag. Har satt igång tvättmaskinen. I två timmar ska jag göra olika saker. Vid 12.30 ska jag fixa med lite saker inför det som händer 13.00. Jag ska skriva lite om det som händer då. Vi får se vem det blir i år. Jag gissar på Claudio Magris. Nu börjar dagen.

Samtalet gick bra

Hej, samtalet gick bra. Det var inget gnäll. Så fick jag ett mail och jag svarade direkt på det. Annars vet jag aldrig när det händer.

Samtalet gick bra

Hej, samtalet gick bra. Det var inget gnäll. Så fick jag ett mail och jag svarade direkt på det. Annars vet jag aldrig när det händer.

Nu ska jag ringa ett jobbigt samtal

Hej, jag hatar jobbiga samtal men ändå gör jag dem hela tiden. Det gäller att passa på under nyheterna. Nej, jag skämtar. Det gäller att passa på då dagen har varit bra och man mår bra. Hundra spänn på att det kommer att sägas att jag inte har ringt på länge. Men du, jag var ändå den som ringde senast. Men det kan jag inte säga för då förnedrar jag den personen. Vi får se. Så mycket förakt mellan människor. Det är inte kul.

Det var HB på telefon

Hej, ska nog resa till henne och till EK i november. Det blir nog så. Sista resan på mycket, mycket länge.

Det var ett mail, nu ska jag ringa

Hej, nu ska jag ringa till HB. Det blir kul.

Min eftermiddag och min kväll

Jag gick till Systemet och sedan gick jag hem. Hann en sväng till en högskola också. Kom hem lite före 16.00. Sedan gjorde jag viktiga samtal och åt lite fram till 16.50. 16.50-18.05 tog jag en promenad och pratade i telefon. Nu kommer kvällen och jag tror inte att jag kommer att få något gjort nu ikväll. Jag får aldrig något gjort på kvällarna. Så är det bara. Jag ska i alla fall försöka. Jag kommer behöva maila och ringa mycket. Jag hatar det, men jag måste. Jag ska kolla min telefon, min Facebook och min mail för att se vem jag vill höra av mig till. Nu fick jag just mail av HB. Coolt! Då läser jag det.

Hon vinner, det är upptaget

Hej, det var upptaget nu. Det betyder att hon var tillbaka, antar jag. Nu ska jag gå ut. Det blir promenad och Systemet.

Nu är hon 14.30, drygt

Då får vi se vad som händer.

Återkommer sedan

Hej, den där idioten återkommer 14.30. Tror vi på det? Nej. Varför inte? Jaha, för att det aldrig stämmer. Bra, då vet jag.

Mail och samtal

Hej, nu ska jag ringa lite och sedan ska jag maila en liten sak.

Nu blir det lite mat

Oj, jag har inte dragit än. Nu ska jag äta lite och sedan drar jag. Ska till Systemet idag, hehe.

Hon fanns inte där

Hej, hon var inte där. Jag ska försöka senare.

Nu har jag duschat

Hej, ska bara skriva ett kort mail och sedan drar jag ut. Har alltså ätit och duschat nu och ryggen är bra igen. Just det, först ska jag bara ringa den där personen som alltid har tidig och sen lunch.

Ont i ryggen

Jag har mycket ont. Nu ska jag duscha.

Nu blir det mat

Hej, nu blir det mat. Noice sjunger Nina. Älskar Noice.

Jaså, hon svarade inte

Märkligt att hon inte svarade...not! Hon är inte där trots att jag har fått veta att hon ska vara där. Så är det ju alltid. 

Oj, nu är klockan 12.00

Ja, då är det dags att ringa till den där personen som återkommer 12.00. Hundra spänn på att hon är på lunch nu.

Fick ett svar

Hej, fick ett svar, men det leder ingenstans för mig. Det vara bara en återvändsgränd.

Gubben vägrade att svara

Ok, då ringer jag till nästa ställe.

Mat och ont i ryggen

Hej, nu har jag ringt ett samtal för en praktikplats. Jag ska ringa igen vid tolv för då kommer hon åter. Nu ska jag ringa ett till samtal.

En massa problem

Nu sjunger prinsessan Stéphanie på radion. Hon ägde 1985. Jag har haft spamproblem. Hatar sådana. Det blev lite telefonsamtal också.

Nu har jag planerat min dag

Hej, nu ska jag börja med alla viktiga telefonsamtal. Vi får se hur många det blir. Ska göra det i tre timmar. Ska börja nu. Ska bara kolla min mail först för jag märkte för en stund sedan att Facebook signalerade många nya meddelanden. Jag kan inte fatta hur det kunde hända på så kort tid. Säkert fem meddelanden under bara en minut. Jag kollar det och sedan ringer jag alla samtalen som jag ska ringa. Det kommer att gå bra idag.

Så, nu är det fixat

Hej, nu är det dags att planera min dag lite. Jag har redan varit uppe i tre timmar och jag har hunnit göra en massa viktiga saker. Det kommer att gå bra idag, med en sådan bra start. Jag hoppas att ångesten inte kommer. Men ikväll kommer jag att bli slö och tappa lusten att göra saker och jag kommer att bli blockerad. Jag kommer inte att kunna göra något. Jag kommer att då bli på dåligt humör.

Så, det var det

Så, nu har jag allt klart för mig. Jag har lyssnat på programmet och jag har noterat allt som är viktigt. Nu blir det lite mail och en annan sak som har med en annan blogg att göra.

Det var frukost och tänderna

Hej, nu har jag ätit och sedan använde jag tandtråd och borstade tänderna. Förr försökte jag att använda tandtråd på kvällen, men jag orkar inte det. Det är mentalt mycket tungt. Det är säkert inte lika bra att göra det på morgonen, men det är bättre att göra det då än att inte göra det alls. Som vanligt säger jag som jag brukar säga: även om jag inte kan förklara det så har jag rätt. Jag kan inte förklara det, men jag känner det. Jag vet inte varför jag får ångest, men jag får det. Så är det. Nu ska jag lyssna på det där radioprogrammet. Det ska bli kul.

Frukost och radioprogram

Hej, nu ska jag äta frukost. Sedan ska jag lyssna på ett radioprogram och skriva vad de säger. Jag har lovat KS att göra det och jag gör alltid vad jag har lovat att göra åt henne. Hon är bland de coolaste jag vet. 

Nu ska jag planera lite

Hej, nu ska vi se vad som ska göras. Jag är inte säker. Jag måste planera lite.

Så var det fixat

Hej, nu har jag fixat det där. De där två har fått det där mailet.

Det gick bra, ganska bra

Hej, bara att jag hade glömt en av koderna. men sedan kom jag på den och då gick det bra. Nu blir det nästa grej som jag måste göra. Det blir att skicka mail till ML och LEL. Jag har lovat dem en sak. Nu ska den komma.

Så där, det går som på räls

Hej, nu har jag kollat de där adresserna som jag ville kolla. Nu ska jag fixa lite med en sak. Man bör göra den varje månad. Även CD och GB bör göra det varje månad. Nu gör jag det.

Det var banken, nu blir det andra saker

Hej, nu blir det andra saker. Jag ska kolla upp några adresser.

Banken

Nu måste jag kolla mina bankkonton. Då gör jag det. Det är jobbigt, men på morgonen kan jag göra vad som helst.


Onsdagen den 7 oktober 2009

Hej, nu har jag skrivit det där mailet. Det var bra, jag känner mig mycket nöjd. Jag minns måndagen den 7 oktober 1991. Då hade jag klippt mig och jag såg CC. Jag minns söndagen den 7 oktober 2001. USA anföll Afghanistan. Ett stort misstag. Den söndagen reste jag tillbaka hem med tåget och jag åt svamp.

Svårt mail

Nu ska jag skriva ett svårt mail. Det är kanske inte så svårt,men jag har tänkt på det länge och det är viktigt och då blir det så här att jag aldrig kommer till skott.

Idag startar jag tidigt

Hej, idag startar jag riktigt tidigt. Det finns ingen tid att förlora. Nu ska det göras bra saker under hela dagen. Jag börjar nu.

Får inget gjort på kvällen

Hej, på kvällen får jag verkligen inget gjort. Jag borde gå och lägga mig då. Det borde jag verkligen göra, men jag får en enorm ångest om jag gör det. Jag får ångest för jag tycker att jag inte har fått något gjort under dagen och jag känner att jag har mycket kvar att göra. Men så är det ju inte. Jo, det kanske är så men det är mycket bättre att gå och lägga sig tidigt och sedan gå upp riktigt tidigt. På morgonen får jag många saker gjorda. Så är det inte på kvällen. Jag kan inte förklara varför. Det är mycket frustrerande och jag förstår inte varför det måste vara så. 

Jag kan verkligen känna mig nöjd med min dag

Hej, vid 14.00 gick jag alltså ut på promenad. Men under den gjorde jag lite olika saker ute. Först gick jag till en bank. Där såg jag Davidsson. Jag tittade bort och sedan var han borta. Så gick jag till en bank till och då mötte jag Davidsson i dörren. Jag vet inte, kanske låtsades han att han inte såg vem jag var. Har inte sett Davidsson sedan jag slutade skolan. Så gick jag till biblioteket och sedan gick jag hem igen. Var hemma en kort stund och gick sedan för att handla. Återvann saker på vägen dit. När jag var på väg hem träffade jag ASS. Men nu heter hon visst ASL. Har inte träffat henne sedan 1900-talet. Vi gick en stund och pratade. En lång stund. Ringde till SJ och pratade med henne under lång tid. Så kom jag hem igen, vid 17.00, och åt lite. Så drog jag ut igen på en kort promenad vid sjön. Var ute i nästan 20 minuter nu. Var vid huset där DH bodde ett kort tag.

Nu drar jag

Nu bär det iväg. Nu ska jag göra en massa viktiga saker. Det blir några långa promenader.

En skön dusch

Så, det var skönt. Nu blir det snart promenad med viktiga saker att göra.

Nu gäller det att vara lugn

Jag är lugn, jag är lugn, jag är lugn. Nu är det mat och dusch som gäller. Sedan går jag till affären och skaffar lite mat.

Nu är jag mycket orolig

Jag ska försöka att lugna ner mig. Det är jobbigt att köpa biljetter. Nu kommer jag att vara orolig fram till det att jag reser.

Att köpa biljetter är ett helvete

Hej, nu har jag köpt mina biljetter till den resa som jag tänker göra. Det var mycket, mycket jobbigt. Nu ska jag göra andra saker.

Åt visst först

Hej, nu är det biljetter som gäller.

Biljetter, just det

Hej, nu ska jag kolla om jag kan köpa biljetter.

Han hade tagit tidig lunch

Hej, alltid har de tidig lunch och sen lunch och lång lunch. Nu tar även jag lunch. Nu ska jag äta och duscha och sedan ska jag dra. Lite annat ska jag också fixa med.

Nu ska jag hitta ett arbete

Hej, nu ska jag ringa för att hitta ett arbete. Jag börjar nu.

Hon var på semester

Hej, hon var på semester och återkommer torsdagen den 8 oktober 2009. Då får jag ringa igen den dagen. Nu ska jag ta en liten paus.

Nu ska jag börja igen

Hej, jag svarade på ett mail, jag var på toaletten och jag åt en del. Nu är det dock dags att börja ringa till folk igen. Nu ska jag göra ett samtal till en person som jag inte alls tycker om. Ok, jag tycker inte om henne, hon vill inte hjälpa mig och hon skiter i mig och hon tycker att jag är dum i huvudet. Hon arbetar med folk som har problem och det är alltså hennes plikt att hjälpa folk som har problem. Vilken är då haken? Jo, haken är att hon även håller i pengarna. Det kostar pengar att hjälpa människor och därför vill hon inte hjälpa någon. Hon har heller aldrig informerat mig om något. Jag måste ta reda på allt själv. Nu ska jag ringa henne. Jag ska vara lugn och det kommer att gå bra.

DS ringde mig efter en stund

Hej, sedan ringde DS från det där företaget till mig igen. Hon sa att anledningen till att jag inte hade fått dokumentet för en månad sedan, efter samtalet den 3 september 2009, var att det står på pappret att hon inte kunde hjälpa mig. Ok, men skicka det i så fall. Hon sa att jag skulle kunna skriva till min gamla chef, AP. Det skulle jag kunna göra. Det kanske jag till och med gör.

Nu är det dags att äta

Nu är jag lite hungrig. På grund av det äter jag.

Det gick bra nu

Hej igen, jag ringde till det där företaget. De skulle ha skickat ett papper till mig den 3 september 2009. Jag fick tala med DS där och hon sa att hon hade gjort det. Hon skyller på Posten AB, Sveriges sämsta företag. Jag tror henne. Jag kommer, enligt DS, få det där pappret igen under den här veckan.

Nu ska jag ringa det där onda företaget igen

Hej, nu har klockan blivit tio och då ska ju den där personen ha återkommit. Vi får se vad som händer.

Att ringa hemska samtal

Hej, nu har jag ringt ytterligare ett samtal. Eller flera, faktiskt. Det var bland annat till Arbetsförmedlingen. Det var jobbigt. Jag förstår inte dem och de förstår inte mig. Ja, jag talar bra svenska. Svenska är mitt modersmål. Jag återfinns nästan aldrig i någon grupp som är känd. Det gjorde jag inte den här gången heller. Vad jag längtar efter ett arbete så att jag kan tillhöra en normal grupp. Antingen det eller att vinna massor av pengar så att jag kan ge fingret till allt. Jag fick ett till problem på halsen.

Ett samtal till

Hej, det gick bra. Sedan var jag tvungen att snabbt svara på tre mail. Nu ska jag ringa ett samtal till. Jag ska först se vart jag ska ringa. Vänta! Nu vet jag vem jag ska ringa. Det ska bli intressant.

Det första samtalet

Hej, nu har jag gjort det första samtalet. Återkommer vid 10.00 och svarar därför inte. Ska vi tro på det? Nej, men vi ringer igen vid 10.00. Nu blir det nästa samtal.

Alla dessa telefonsamtal

Hej igen, nu ska jag börja ringa. Först ska jag ringa till idioter som inte har gjort vad de har lovat mig att göra. Tror de att jag glömmer dem? Det gör jag. Men jag skriver upp, små vänner. Jag skriver upp och återkommer och ställer er mot väggen.

Nu börjar det hela

Hej, den här morgonen har jag varit mycket, mycket effektiv. Jag har arbetat hårt sedan före sju på morgonen. Jag har hela tiden gjort viktiga saker och jag har inte förlorat en enda sekund. Det ska fortsätta så hela den här dagen. Igår tog jag på eftermiddagen en promenad på över två timmar. Under den senaste tiden har två personer, GB och UB, sagt att jag har gått ner i vikt. Underbart. Jag älskar GB.

Det går bra just nu

Hej, just nu går det mycket, mycket bra. Jag gör massor av saker i en rasande fart och ingen ångest har jag heller.

Att göra många saker

Hej, nu har jag ätit. Om en timme ska jag börja göra en massa viktiga samtal. Igår slösade jag inte bort en enda sekund på hela dagen och det kommer jag inte att göra idag heller. Inte en enda liten sekund kommer att slösas bort. Nu ska jag planera min dag. Det finns många saker som jag måste göra.

Det gick nästan

Hej, jag ska beställa biljetterna senare. Nu hade jag inte så mycket pengar på kontot. Jag har nu fört över pengar. Trots att jag har läst alla villkor så har jag en del frågor. Som vanligt får man aldrig svar på alla frågor genom att läsa villkoren. Det är därför jag alltid drar mig för att göra sådana här saker. Jag hatar dessa satans företag som inte kan ge bra information. Men jag ska sedan beställa biljetter. Det kommer att gå bra. Nu ska jag göra andra saker.

Tisdagen den 6 oktober 2009

Hej, nu börjar en ny dag och jag ska beställa lite biljetter. Jag har skjutit upp det i flera, flera dagar. Så är det alltid. Nu ska jag göra det. Nu gäller det att skynda sig att göra många saker idag före ångesten kommer och tar över. Jag fixar biljetterna direkt. Sedan skriver jag igen.

Det tog sex timmar och det var något av det viktigaste som jag någonsin har gjort

Hej, jag fick ett bsök och jag fick det 08.59 idag. Sedan tog det nästan sex timmar innan de drog. Jag tycker inte om att få sådana besök. Jag fick i alla fall det och det var nödvändigt. Ibland är det nödvändigt att få sådana besök. Vid klockan 10.00 idag gjorde vi en sak som var mycket viktigt. Det var en av de viktigaste sakerna som jag någonsin har gjort i mitt liv. Sedan var det jobbigt och efter det åt vi och sedan var det inte så jobbigt. Nu har det gått sex långa timmar och jag kan åter börja leva. Nu börjar livet igen. Jag tänker vara vaken i ytterligare sju timmar. Jag börjar nu med en lång promenad.

Nu vet jag allt, allt, allt!

Hej, nu vet jag vad jag måste göra idag. Nu gäller det bara att kasta sig in i duschen och sedan raka sig. jag måste vara klar vid nio.

Det var mat

Hej,nu har jag ätit och tänderna är rena. Nu ska jag göra en lista över de saker som jag verkligen måste göra idag.

Det tog bara 20 minuter

Hej, jag har röjt upp i allt kaos här. Det känns bra. Nu ska jag titta på vad jag måste göra idag, vad som är absolut helt nödvändigt att göra. Först ska jag dock kasta i mig lite mat.

Måndagen den 5 oktober 2009

Hej, nu börjar en mycket viktig dag. Jag börjar med fyra saker. Jag ska först röja upp här. Sedan ska jag kolla vad jag måste göra idag och efter det duscha och raka mig. Jag gör en liten lista och hoppas ha klarat av detta om en stund. Jag kommer att skriva hur det går då och då. Jag måste göra det. jag klarar inte av det annars.

Exodus

Nu drar jag!

Nu blir det packning

Tack Rebecca! Ja, det är skönt. Nu ska det packas.

Du vägrar visst svara

Jaha, du vägrar att svara? Men du, jag ger mig inte! Fyller du år så gör du.

Mer telefon

Hej, nu ska det ringas igen. Urk!

Mat igen

Han sa att det inte är aktuellt just nu, men han vet vem jag är och han sa att han har mitt CV i sin dator. Vi kom överens om att jag ska höra av mig igen. Nu är det dags att äta och sedan ska jag packa.

Ett till samtal

Hej, nu ska det ringas igen.

Badrummet är nu helt rent

Hej, nu är badrummet helt perfekt. Nu ska jag ringa igen.

Upptaget

Hej, som vanligt får man inte tag på folk. Det var upptaget. Försöker senare. Nu blir det till att städa badrummet.

Ett viktigt telefonsamtal

Hej, nu ska jag göra ett mycket viktigt telefonsamtal. Vad ska jag då tänka på först? Stänga av allt. Sedan sätter jag mig i lugn och ro och ringer. Det kommer att gå bra. Då börjar jag att göra det nu. Just det, jag börjar nu.

Mat igen

Hej, nu har jag ätit lite. Då var det dags att fixa med en massa saker.

Har fixat lite

Hej, nu ska jag äta lite. Sedan fortsätter jag att fixa med saker. Jag måste ringa en del. Jag ska även packa. Att packa är viktigt idag.

Det var ett samtal till

Hej, nu har jag ringt lite till och dessutom hjälpt IOP på msn. Så, vad är nästa hållpunkt? Jo, det är ju en som fyller år idag.

Mat, dusch och rakning

Hej, det var mat, dusch och rakning. Nu ska jag ringa ytterligare ett samtal.

Nu blir det dusch och rakning

Hej, nu blir det de sakerna. Det gäller nämligen att snabbt kunna vara på fötterna i eftermiddag, om jag måste dra någonstans.

Det blev ett par samtal till

Hej, det blev ytterligare två samtal. Nu ska jag i alla fall göra andra saker.

Nu blir det kanske en lista över saker att göra.

Hej, nej, det blir två samtal till. Jag är en ängel som gör de samtalen.

Så, ett samtal till

Hej igen. Jag hatar att ringa många samtal. Jag hatar det så vansinnigt mycket. Men man måste göra det ibland och därför gör jag det. Nu ska jag göra annat. Ändå ringde det till mig nu och jag var tvungen att ta det samtalet. Jag bäver för den framtid som kommer efter lunch idag. En så jobbig människa kommer att vara så jobbig och kanske blir den personen till och med arg på mig.

Det gick mycket bra

Hej, det här samtalet var mycket bra. Men det är en sak som får mig att tänka. Ser du, lilla vännen, det var inte så självklart som du trodde förut. Jag var inte så dum som du trodde. Du hade inte helt rätt. Har det hänt förr mellan oss? Ja, det har det.

Ett telefonsamtal som är mycket viktigt

Hej, nu måste jag ringa ett telefonsamtal som är enormt viktigt. Det är ett av de viktigaste under det här året. Jag ska ringa det samtalet nu. Jag hoppas verkligen att det inte är upptaget där.

Nu har jag fixat med tvätten

Hej, nu hänger tvätten där den ska hänga. Mycket bra. Nu tänkte jag så smått göra en lista på vad jag måste göra idag och i vilken ordning. Fast det behöver jag egentligen inte göra för jag vet vad jag måste göra härnäst. Det ska jag skriva om i ett eget inlägg. Det blir alldeles snart.

Läst lite mail

Hej, nu har jag läst lite mail. Skrivit ett väldigt kort också. Nu ska jag fixa med tvätten. Sedan måste jag skynda mig att göra andra viktiga saker. Det blir till att rusa hela dagen. Kanske hinner jag inte ens ta någon promenad.

En massa jobbiga saker

Hej, nu har en massa jobbigt gjorts. Eftersom allt är jobbigt så är det så. Det blir bara mer och mer att göra hela tiden. Nu måste jag skynda mig att göra alla jobbiga saker. Jag har i alla fall ätit nu och sedan borstat tänderna och sedan ringde en person. Det var ett viktigt samtal men det var inte något som jag älskade. Det gick ganska bra att samtala med den personen, trots allt. Man måste tänka på att den personen ofta tror att man kan läsa dess tankar och därför inte säger allt till en.

Det var ett samtal till

Hej, nu blir det mat. Sedan fler saker som jag hatar att göra.

Ett meddelande och ett samtal

Hej, det var ett meddelande och ett samtal. Nu blir det fler samtal. Alltid dessa samtal som jag hatar.

Det var två mail

Hej, jag chattade även lite. Nu ska jag fixa annat viktigt.

Torsdagen den 1 oktober 2009

Hej, 1949 grundades Folkrepubliken Kina och 1950 öppnade Stockholms tunnelbana. Idag måste jag göra tusen saker och jag måste skynda mig jättemycket för min energi tar alltid slut på eftermiddagen så efter det kan jag inte göra något vettigt. Jag ska vara lugn och skriva allt jag gör. Det är mycket lättare då. Jag ska nu börja med att skriva ett par viktiga mail.

RSS 2.0