Hon kommer senare

Hej, hon kommer senare idag för hon är ute nu.

Nu blir det ännu ett samtal

Hej igen, det svaras aldrig i dessa telefoner.

Ringde till EU-kommissionen

Hej, ringde hit och ringde dit och ingen svarar. Har de lagt ner EU?

Det var det. Nu blir det nästa samtal

Hej igen, nu blir det nästa samtal.

Det blir en högskola nu

Hej, nu ska jag ringa till en högskola. Vi får se vad de säger där.

Den Ni söker är på ett tjänsteärende

Hej, han återkommer klockan 17.00. Man vet hur det är. Ringer man 17.00 har han inte kommit tillbaka och ringer man 17.01 kommer maskinen säga att personen återkommer imorgon. Nu ska jag ta och ringa några nya stackare som inte har råkat ut för mig tidigare.

Ett till samtal

Hej, nu ska jag ringa ett till samtal. Oj, jag har näsblod. Den förste jag ringde var sjuk idag också. Nu ska jag fixa mitt näsblod. Före jag ringde så kollade jag lite saker på Wikipedia. Flash mob, det skulle vara kul att vara med på.

Nu är det dags att ringa

Hej, nu ska jag ringa till olika myndigheter där jag inte kommer att få någon praktikplats. Snart kommer jag att få besök. Jag vill inte ha besök, men jag kommer att få det ändå. Jag måste acceptera det och det gör jag också.

Dammsugningen är klar

Hej, det var bra gjort av mig. Jag åt dessutom lite före jag började. När jag väl satte igång så gick det undan. Nu ska jag samla ihop mig lite och sedan gå ut. Det regnar nu.

Det blir sällan som jag har tänkt mig

Hej, nu kände jag för att skriva ett mail. Så jag gjorde det. Nu blir det dammsugning och sedan promenad. Jag börjar nu.

Ett par telefonsamtal

Hej, nu har jag pratat i telefon under ett par timmar. Nu ska jag snabbt dammsuga. Sedan blir det promenad.

Vad är det som gäller sedan?

Hej, det är främst tre saker.

1. dammsugning
2. samtal
3. promenad

Det ska jag väl klara av fram till 13.00 för vid 13.00 vill jag vara hemma igen. Idag är det mulet och 12 grader. Fast det blir varmare sedan.

Torsdagen den 24 september 2009

Hej, nu vid 09.00 skulle en person ringa mig, men det händer inget. Upprörande. Nu har jag redan väntat i flera minuter.

Promenad

Hej, nu blir det en lång, lång promenad. Eller två. Först går jag och handlar och är då borta i 50 minuter och sedan blir jag borta i ytterligare nästan två timmar. Får se vart jag går idag.

Det blir aldrig som man har tänkt sig

Hej, istället för att laga mat direkt så kände jag att jag var tvungen att skriva några kommentarer på andra bloggar. Så då gjorde jag det och lagade mat första sedan. Nu har jag ätit i alla fall. Då är det dusch och rakning som gäller. Sedan kommentar. Ska försöka fixa detta på 25 minuter. Vi ska se hur det går.

Wendy, Wendy don't loose your head!

Hej, nu gäller det att inte förlora huvudet. Det har hänt alldeles för många gånger. Jag lagar mat, duschar och sedan rakar jag mig. Allt bör ta max 75 minuter. Sedan är det promenad som gäller.

Kommer tillbaka 15.00

Hej, nu ringde jag till en till person och han kommer tillbaka vid klockan tre. Jag har ju varit med förut och därför vet jag två olika saker som man inte får glömma. 1. Om jag ringer vid 15.00 kommer han inte ha kommit tillbaka. Han är människa och då är man ibland sen, det ärjag också. 2. Ringer jag en stund efter 15.00 kommer jag att få veta att personen som jag har ringt kommer att komma tillbaka imorgon.

En alltför ansträngd organisation

Hej, jag fick tag på en kille. Det är inte så ofta det händer. Tyvärr har den myndighet som han förestår ingen möjlighet att ta emot mig. De har en alltför ansträngd organisation. Då hoppar vi direkt på nästa samtal.

Han var visst sjuk

Hej, den personen var sjuk. Då blir det nästa person.

Ett samtal. Nu kommer ett till

Hej, som vanligt svarar de aldrig då jag ringer. Nu ett till samtal.

Onsdagen den 23 september 2009

Hej, nu ska jag börja ringa igen. Det har gått några dagar som inte har varit bra. Nu börjar jag igen. Jag kommer att behöva skriva här hur det går.

Det var dagens sista telefonsamtal

Hej, det var dagens sista samtal. Nu orkar jag inte mer och dessutom är det dags att äta. Bara tanken på SM gör att jag inte mår bra. Jag har varit bra idag.

Där satt ett till samtal

Ja, det var ett till. Till en släkting igen. Det gick bra.

Ett samtal till

Hej, jag ringde ett samtal till en person som har till arbete att hjälpa personer som är sjuka. Han var bra. Bara att det tog så fruktansvärd lång tid att prata med honom.

Ännu ett samtal

Det går bra för mig idag. :)

Bra gjort!

Så, då var det fixat.

Två samtal avklarade

Hej, det var till släktingar så det gick lätt. Nu måste jag till banken, men bara till den på internet.

En hel hög med telefonsamtal

Nu ska jag börja ringa till alla de där personerna. Det är mycket jobbigt. Jag ska försöka att slappna av och ta det lugnt och bara ringa.

Ett meddelande

Hej, fick ett meddelande av SM som jag tycker så mycket om. Hon bad mig att inte ta illa upp av det som hon skrev. Jag gjorde det. Kunde du inte ha ringt? Å andra sidan var det nog inte en sådan stor sak för då skulle hon ha ringt. Men det var lite jobbigt att läsa. Hela situationen är så svår med SM eftersom hon inte förstår att jag mår så dåligt av att resa. För henne att göra en lång resa är som att gå till affären en sväng. SM, jag vill att du ska veta att jag inte kommer att göra många resor för GBs skull. Jag kommer att prata med GB om det där. Men en enda gång, det kan bli ett fint minne. Jag kanske ska ljuga att jag är intresserad av GB. För övrigt tror de redan det, allihopa. En annan sak som stör mig är att SM alltid markerar sina meddelanden med ett rött utropstecken trots att de inte alls är viktiga eller brådskande. Vad ska hon göra när det verkligen är viktigt? Jag skrev till henne att jag inte tog illa upp.

Dammsugningen är avklarad

Fint, då tar nästa steg vid. Telefonsamtal.

Dammsuga suger men det måste göras

Hej, nu tar dammsugaren vid här i livet. Sedan blir det telefonsamtal.

Fredagen den 18 september 2009

Hej, idag är det femton år sedan det var val i Sverige. Ingvar Carlsson vann Carl Bildt förlorade. Sedan, i oktober, blev Carlsson statsminister. Det brukar vara en fredag i början av oktober som de skiftar. Nu är det en ny dag. Gårdagen var underbar. Nu ska jag skriva lite och sedan dammsuga och ringa. Det kommer att gå bra.

Det tar lite tid, men jag tar mig fram

Så, då bär det av till affären. Om jag inte skaffar mat kommer jag att bli hungrig och då får jag ont i magen först och sedan får jag ont i huvudet och det är ju ingen picknick.

Mot nästa mål

Hej igen, nu är jag mätt och nöjd. Då går vi mot dagens nästa mål. Dusch och mataffären. Jag börjar nu. Sedan blir det promenad och efter det tar jag tag i att svara på meddelanden.

Nu ska det bli lunch

Hej, man går till köket och lagar mat och sedan äter man den. Under tiden lyssnar man på lunchekots senaste rapporter om alla galningar i Ansbach som attackerar stadens skolor.

Tidig lunch, lunch och sen lunch

Hej, nu har jag råkat ut för två personer som har tidig lunch idag. Ringer man före 12.00 har de tidig lunch och blir vansinniga. Ringer man mellan 12.00 och 13.00 har de lunch och blir ilskna. Ringer man efter 13.00 har de sen lunch och blir arga. Så är det här i livet. De kan dra åt helvete, hela gänget!

En idiot svarade i telefonen

Hej, jag ringde till en personalansvarig som var en idiot. Han sa att han inte hade tid för han satt på en lunchrestaurang med några andra personer. Ändå ville han veta vad som gäller. Idiot, du kan ju inte äta kakan och samtidigt ha kvar den. Jag visste ju inte ens om det var han som var personalansvarig.

Nu blir det ett till samtal

Hej, nu blir det ett till samtal. Vi får se hur det går.

Nu ska jag skriva ett mail

Nu måste jag maila min arbetsförmedlare.

Ett till samtal

Hej, ett samtal till och den personen svarade inte.

Hon svarar aldrig då jag ringer

Hej, en ond människa som jag ofta ringer vägrar att svara. Det gjorde hon inte idag heller.

Den onde svarade

Där ser man, den ondaste av dem alla svarade på mit samtal. Han sa att det kan bli aktuellt om två-tre veckor. Då ringer jag om två-tre veckor, så enkelt är det.

Torsdagen den 17 september 2009

Hej, nu är det dags att ringa lite för att få en praktikplats. Det ska jag göra nu. Kommer att skriva här hur det går. Det har varit ganska bra i mitt liv i några dagar. Speciellt onsdag och torsdag i förra veckan. Nu ska jag ringa alla dessa onda människor. Ja, det ska jag göra. Som sagt, jag skriver hur det går sedan. Jag börjar med den mest onda av dem alla.

Det blev lite kaos

Hej, nu har jag haft en stunds kaos. Jag pratade med GN och mådde sedan mycket bättre. Mailade alltså till CD och fick efter en stund svar. Det var ett bra svar. Nu ska jag äta och sedan försöka komma i ordning igen. Det händer alltid så många saker.

En person som jag vill maila, men jag vet inte riktigt

Hej kära CD! Tycker du inte om mig? Jag kan leva med det för jag har ändå för många vänner. alldeles för många är de. Jag hoppas att du inte hatar mig, men det går bra ändå. Jag skriver till dig nu.

Ett till bra mail

Hej, jag vet att de där underbara personerna älskar mina mail. Nu andra saker och det är viktiga saker.

Ett bra mail

Hej, nu fick de det där mailet och jag vet att de kommer att tacka mig och jag vet att jag har gjort det väl.

Känner mig orolig

Hej, jag mår inte så bra just nu. Jag känner mig orolig. Vill prata med GN. Det är inte bra nu. Ska i alla fall göra ett viktigt mail. Sedan ringer jag till GN igen. Hoppas att han svarar.

Äta måste man, annars är man hungrig

Hej, jag har gjort vykortet. GB kom 18.16 och drog 18.53. Nu ska jag äta och sedan e-post. Sedan måste jag även fixa lite andra saker. 

Kvällen har börjat

Hej, nu är det kväll och jag ska göra tusen viktiga saker. Jag kommer att skriva varje sak här. Jag kommer sedan att chatta med GB. Jag tycker om henne. Ja, det gör jag! Jag börjar med att skriva ett vykort till LR i CM, I. Jag börjar nu. 

Fem, please

Hej, var ute en stund. Köpte ett vykort av en tomte i en affär. Senast jag köpte ett vykort där sa han "five, please". Efter att jag hade betalat svarade jag "thank you very much". Jag tror att kände igen mig för idag sa han, håll i dig nu!, "fem, please". Jag sa inget utan tog kortet och gick. LR ska få det där kortet. jag skriver det sedan. Nu ska jag planera olika saker.

Jag vet nu

Hej, nu vet jag vad jag ska köpa. Då drar jag.

Duschen är klar

Hej, det tog lite tid, tyvärr. Nu ska jag ta en promenad. Först ska jag komma på vad jag ska köpa på vägen.

Dammsugningen är klar

Hej, nu har jag dammsugit lite. Det tog längre tid än jag trodde på grund av två saker. Jag blev tvungen att äta och jag fixade med lite fler saker än jag från början trodde att jag skulle göra. Nu ska jag duscha. Det kommer att gå mycket bra.

Dammsuga, duscha, promenera, planera och promenera igen

Nu har det kommit till den punkten. Jag ska gå och dammsuga lite. Det kommer att gå snabbt. Jag gör det och sedan duschar jag och ger mig iväg. Nu börjar jag med det. Mitt mål är att skriva inom en kvart.

Jag har ringt dessa hemska människor

Hej, nu har jag ringt till olika myndigheter i mitt område. Det gick inte så bra. De har inte tid, eller så svarar de inte, eller så återkommer de imorgon. Det gick därför inte så bra. Jag kommer inte att ge upp för det. Jag kommer att fortsätta ringa. Jag gjorde efter det även en lista över många andra myndigheter som jag ska ringa och jag kommer att börja ringa dem imorgon. Så imorgon kommer jag att göra det. Du, jag ska säga dig som det är, att jag älskar att ringa dessa samtal. Jag älskar att ringa dessa samtal. De kommer kanske leda till något, det vet inte jag. Jag tvivlar ofta på att de kommer att leda till något, men jag måste ringa dem. Jag måste göra det. Jag kommer att fortsätta imorgon. 

Att ringa dessa till typer som inte vill prata

Hej, nu ska jag ringa till olika personer. De vill inte prata med mig men jag vill prata med dem. Jag tänker inte ge mig. Jag kommer att prata med dem. Jag ger inte upp, ok? Jag börjar att ringa nu. Jag skriver om en stund.

Torsdagen den 10 september 2009

Hej igen, jag minns måndagen för åtta år sedan. Sedan kom tisdagen. Idag har jag bara gjort bra saker, nästan. Mer eller mindre har jag bara gjort bra saker i alla fall. Jag har promenerat och jag har träffat GB på internet. Det var kul och det är det alltid. Får hoppas att det kommer att fortsätta så. Alltid. Vi ska träffas igen ikväll. Jag måste börja att göra viktiga saker nu. Det har jag ju redan gjort, säger vän av ordning. Ja, men nu ska jag göra jobbiga saker. Först går jag på toaletten.

Läggdags onsdagen den 9 september 2009

Hej, det har varit en mycket bra dag med mycket skrivande. Jag har chattat med GB och det är något som gjort mig på väldigt gott humör. Dagen har dominerats av följande nyheter. Det urineras väldigt mycket i bassängerna på våra bad, Tove och Tim har förklarats skyldiga till anstiftan till mord och mord och de kommer att genomgå rättspsykiatriska undersökningar, Koenigsegg joxar vidare och har hittat en kinesisk finansiär till SAAB-köpet och Sverige har slagit Malta med 1-0 i Malta. Koenigsegg fattar visst inte att SAAB är slut och historia. Det är ju värdelöst och går alltid med förlust.

Ja, det var gott

Hej, nu har jag ätit. Ska snart titta lite på TV.

CG mådde bra

Hej, det var bra med henne. Nu ska jag äta lite. Det blir några mackor. Oj, fick ett mail just nu.

Nu har jag förlorat kontrollen lite

Hej, nu måste jag upp på banan igen. Jag har inte gjort något vettigt en stund och jag fattar inte vad jag ska göra. Jag måste titta på listor nu. Det ska jag göra. Jag har läst om Tove och Tim och vet allt om dem nu. Jag har hängt tvätten. En annan viktig sak som jag har gjort är att jag har pratat med TA ikväll. Det var bra gjort. Jag har även pratat kort med UB. Och jag har tänkt på GB och allt som hon gör för mig. Jag tänker ofta på henne. Är absolut inte förälskad i henne. Absolut inte! Jag gör köket imorgon. Diskmasinen också. Vad har jag gjort under två timmar nu? Jag fattar inte det. Hängt tvätt och pratat med TA. Jag har även skrivit ett kort mail. Nu ska jag ringa till CG och det är faktiskt mycket viktigt.

Slutresultat: Malta 0-1 Sverige

Underbart resultat, men de spelade uselt. De vann i alla fall. Det var bra. Och jag har tittat på Tove och Tim på nyheterna och de fälls för mord och för anstiftan till mord. Domen kommer om några veckor, antar jag. Men de fälls i alla fall.

1-0 till Sverige just nu

Hej, det verkar kunna gå vägen. Nu ska jag titta på Rapport på nätet.

Zlatan måste rädda oss och jag har hängt tvätten

Hej igen, Zlatan måste fixa det här nu mot Malta. Det står 0-0 och det är bara tio minuter kvar. Nu kommer Sebastian Larsson snart in. Det är bara till minuter kvar. Jag måste skriva till GB att Larsson kommer in för hon älskar honom. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL. Sverige gjorde nu mål i 81:a minuten! Underbart!

Tittade lite på Rapport

Hej, såg lite Tove och Tim på Rapport men var lite sen och såg inte allt. Det verkar som om Sverige suger i Malta och inte kommer att vinna. Det skulle ju vara total katastrof. Vi får hoppas att Zlatan fixar till det där. Hon är vår frälsare. Nu ska jag hänga tvätten. Sedan kommer jag hit igen. Det blir om en stund.

GB kom direkt

Hej igen! Jag hade tur för GB kom direkt och vi fick nästan en timme tillsammans. Det var mycket, mycket bra. Nu kan jag göra allt annat som jag tänkte göra.

Kväll och det kommer att bli bra

Hej, nu är det kväll. Det är kväll fram till 22.00 och sedan ska jag läsa lite i sängen och sedan sova. Det är mycket jobbigt att stänga av maskinen redan klockan tio och sedan gå i badrummet och sedan sova. Men jag måste bli bra på det och jag vill bli bra på det. Men det är svårt. Jag ska göra mitt abslout bästa. Jag har gjort en lista på vad jag vill göra nu på kvällen. Det är många saker.

1. Fixa disken
2. Fixa annat i köket
3. Fixa tvätten
4. Svara på dagens mail
5. Svara på tio gamla mail (jag ligger efter)
6. Planera lite
7. Läs om Tove och Tim

Jag hoppas att GB kommer till msn sedan så att vi kan chatta. Hon är solen på min himmel, hon är vattnet i öknen. Jag börjar nu och jag börjar då med Tove och Tim. Jag ska skriva här ofta. Jag ska hela tiden skriva hur det går.

Det tog inte lång tid att förbereda sig för detta uttåg

Så, då var det klart. Jag har förberett mig och ska dra härifrån. Det blir en promenad och sedan kan jag sitta på uni och planera där. Måste planera mycket nu. Göra många listor och en plan för hur jag ska leva under dagarna. Idag har jag gjort ofantligt mycket och det är underbart. Så ska det vara varje dag!

Jag ska dra härifrån nu

Så var det dags att dra härifrån. Jag ska komma hem vid 17.50. Det måste jag för vid 18.00 vill jag att datorn ska vara på och då kanske GB kommer och chattar med mig och jag tycker väldigt mycket om att chatta med henne för det är henne som jag tycker om så mycket. Jag tycker om även andra, men GB är nog speciellast av dem alla. Jag ska snart dra. Först plockar jag ihop det som jag ska ha med mig.

De är mina främsta fiender, men jag ska inte ge mig

Hej igen! Nu har jag ringt fyra till samtal och jag har inte fått prata med någon mer. De slingrar sig genom att inte vara på arbetet och genom att inte svara. Men jag ger mig inte utan jag kommer att fortsätta ringa till er. Ni hatar mig och jag hatar er, men jag kommer att vinna det här.

Fler samtal

Nu blir det fler samtal för att få en praktikplats. Jag skriver mer sedan.

Den där jäveln ska allt få!

Hej igen. Han svarade och sa "hallå, hallå" och gjorde en av följande två saker: han hörde mig inte på riktigt eller så fintade han att han inte hörde mig. OK, men jag ger mig inte. Jag ska förstöra hans liv genom att ringa tills jag får tag på honom. Jag bara undrar en enda liten sak. Hur kan det komma sig att telefonen inte fungerade just idag? Nej, det är inte troligt. Han ville inte prata med mig. Han hörde mig, men han la på. Som sagt, jag ska driva honom till vansinne genom ideliga samtal. 

Den där tönten ska allt få nu!

Hej, nu ska jag ringa den där tönten som fick mitt CV och en presentation för några dagar sedan. Han hatar säkert mig för att jag upptar hans tid. Jag ska ge honom vad han tål och jag gör det nu!

Bra jobbat, mindre än en timme tog det!

Hej, nu är jag hemma och maten är i kylen och i frysen och så vidare. Nu ska jag äta lite och efter det måste jag göra några viktiga samtal. Det kommer att gå mycket, mycket bra.

Allt är klart och då drar jag

Hej, nu är det dags at dra. Jag har förberett allt och jag har gått på toaletten. Jag vet vad jag ska handla. Då drar jag nu. Det kommer att gå bra.

Så, nu gäller det att tänka

Hej, nu ska jag förbereda mig för att gå ut. Det känns lite tungt. Det känns inte helt bra. Nu ska jag i alla fall plocka ihop allt så att jag kan handla. Jag börjar med det nu.

Nu är det på väg utför

Hej, nu måste jag tänka till. Har gjort det jag skulle, men även annat. Nu ska jag äta lite och sedan förbereder jag mig för att gå och handla.

Lite sen, som vanligt

Hej, nu har jag duschat och rakat mig. Det känns bra. Nu ska jag göra tre saker. Laga mat, äta mat och handla. Det går bra. Jag hoppas kunna laga maten och äta den före 13.55. Vi får se. Det kommer att gå bra.

Dagens hemska händelse

Nu ska jag göra två saker. Det är bra saker, saker som man måste göra. Först ska jag duscha, det brukar jag göra varje dag, och sedan ska jag raka mig och det är aptråkigt. Men det måste göras. Jag börjar med det nu. Mitt mål är att återvända hit och rapportera vid 12.42. Då har det gått 30 minuter.

Fick lite små problem med datorn

Hej, fick lite problem. Men allt har gått bra. jag har satt igång diskmaskinen. Nu känner jag att jag är hungrig och därför ska jag äta lite, efter ett jättelitet mail.

Har börjat att tvätta, då blir det disken nu

Hej igen, nu är tvättmaskinen igång. Nu går jag och fixar lite i köket. Gör det direkt och ska återkomma inom fem minuter. Fem minuter är mitt mål. Ska se om jag klarar det.

Onsdagen den 9 september 2009

Hej, idag är det sista dagen i rättegången mot Tove och Tim. Det är också 090909, vilket en del tycker är kul men inte jag. Jag har promenerat mycket idag, en timme. Nu ska jag göra olika viktiga men tråkiga saker. Jag börjar nu och kommer att skriva mellan varje sak. Jag börjar med tvätten. Det ska gå bra. Förresten, sov inte bra. Sov 20.30-00.00 och 05.07.30. Det är för lite. Nu ska jag börja göra allt.

Jag har ringt några samtal och det har gått bra

Nu ska jag ringa lite till och sedan ska jag ta en promenad och efter det ska jag planera morgondagen, tänkte jag. Planering är viktigt i ett liv som mitt, ett liv i totalt kaos. Totalt kaos, verkligen. Men jag gör vad jag kan, det säger jag dig.

Torsdagen den 3 september 2009

Nu ska jag göra mitt bästa för att få en praktikplats. Det går inte så bra idag men jag kämpar på. Ångesten Är min främsta fiende, som vanligt. 

Jag har gjort de första samtalen nu och det går inte så bra

Hej, ännu har jag inte fått tala med någon. Ännu har inget hänt, alltså. Men jag ska fortsätta och det gör jag då klockan är 13.00. Nu ska alla käka. Det kommer att gå bra och det känns mycket bra. Nu ska jag läsa mail och duscha och fixa lite småsaker här. Det känns bra.

Att ringa viktiga samtal är det värsta som jag vet. Det värsta sa jag.

Nu ska jag ringa för att få en praktikplats. Jag har blivit coachad så att jag vet vad jag ska säga. Jag kommer att göra mitt bästa men det är inte någon garanti för att det kommer att gå bra.

RSS 2.0