Att distansera sig

Mer och mer inser jag att min arbetskamrat A-a är ett stort skämt. Av den anledningen har jag idag bestämt mig för att jag måste distansera mig från henne. Med alla pros och cons så är det den bästa lösningen. Jag har inget emot henne men i arbetet fungerar det inte. Så, av den anledningen ska det nu vara slut på allting som inte är normal samtalston för att man måste arbeta tillsammans. Det måste man kunna ha. Mer än så behöver man inte göra.

Det blev ett brev också

Så skrev jag ett brev till M-a. Det blev en fantastisk kväll. Nu ska jag snart lägga mig.

Ett samtal

Hej, alla vill vara viktiga för någon. Jag är nästan inte det. Det vill jag vara. Kanske är jag det. Jag pratade med S-e M. två gånger. Hon är i djup kris. Jag lyssnar på henne. Jag kommer att prata med henne igen. Jag har en del idéer.

Nu blir det ett brev till

Ja, det blir det. Bara ett par sidor.

Oj, en bok till

Då blev det så, att jag beställde en bok på Bokbörsen.

Ett litet brev

Hej, nu skrev jag ett litet brev till S-e M. Det var hon värd. Hoppas att hon svarar.

Tandtråd och annat viktigt

Hej, det går bra för mig idag.

Det var bankärendena

Så, det går bra.

Fixat!

Det var nog nytt rekord.

Nu blir det ytterligare en viktig sak

Hej, det var tvätten. Det var två veckors tvätt, ska jag tillägga. Nu ska jag göra en sak som är mycket viktig.

Jag lottade

Det blir att lägga in tvätten i skåpen.

Det var texten

Nu ska vi se. Det var nämligen texten. Den är i stort sett klar nu.

Nu har jag sovit och ätit

Hej, nu ska jag korrigera en text skriven på halvbra svenska. Under tiden lyssnar jag på Dvořák.

Nej, städning

Nu ska jag plocka med saker hit och dit. Många saker ligger på fel plats.

Nu har jag handlat

Hej, nu är jag trött på riktigt. Jag ska äta lite och sedan läsa och sova.

Det gick bra

Hej, nu ska jag ut och handla. Jag är jätteförmiddagstrött. Ska sova senare men måste göra minst en annan sak först.

Svårt telefonsamtal

Hej, nu måste jag göra ett mycket svårt telefonsamtal. Det är mycket jobbigt. Och handlat har jag ännu inte gjort.

Nu börjar min dag

Hej, jag sov mycket i natt. Det är skönt. Jag börjar med att äta och sedan ska jag duscha och handla. Efter det blir det förstås en massa kul. Flingor och TV hela dagen, som Kalle och Hobbe-Kalle skulle ha uttryckt saken.

Supertrött

Hej, jag har insett att jag måste gå och lägga mig för jag är så vansinnigt trött. Jag bara slösar min tid om jag är uppe. Så jag borstar tänderna och lägger mig. Klockan sex är om åtta och en halv timme. Det betyder att jag kommer att kunna sova länge och sedan ändå gå upp mycket tidigt. Möjligtvis svarar jag på några WhatsApp-meddelanden när jag har lagt mig.

Fredag kväll

Hej, nu har jag latat mig i sex timmar. Det är sedan jag kom hem. Det kommer att ställas höga krav på mig under de här dagarna. Det är jag som ställer de kraven. I vilket fall som helst, nu blir det först mat.

Inte slösa tid

Hej, på arbetet finns det en person som inte kan så mycket. Det måste vi ändra på. Men nu är jag hemma och ska äta en smörgås och sedan sova. Efter det ska jag ägna mig åt det franska språket.

Lång dag

Hej, idag var det franska. men först arbete. Det finns en massa stollar på arbetet. Snart ska jag träffa D-a på Skype.

Idag var det idag

Hej, jag arbetade och sedan fikade jag tillsammans med A-a. Vi pratade om olika saker. Nu är det så här. Om knappt elva timmar ska jag upp. Jag ska nämligen upp vid 06.45. Så därför ska jag borsta tänderna och sedan somna. Medan jag borstar tänderna, lyssnar jag på Kylie. Så ska jag ju förstås läsa, innan jag somnar.

Nu blir det sängen

Hej, nu är jag klar med allting.

Ska bara ...

Ska bara hänga tvätten och borsta tänderna. Mitt mål är att vara klar med de två vid 19.30.

Måndag

Hej, idag har det hänt en massa kul. På arbetet var det som vanligt. Nu ska jag äta och sedan sova.

Sovit ut

Hej, sov i nästan en och en halv timme. Skönt! Nu ska jag äta och sedan dra på innebandy.

Söndag och ilska

Hej, nu börjar dagen. Det blev nästan åtta timmars sömn och det är en stor framgång. Inte i ett enda sjok, men det kan jag aldrig. Jag får vara glad ändå. Jag ska gå och lägga mig vid tio, så att jag kan klara av dagen.

Arg

Hej, nu ska jag lägga mig och det bränner i halsen för jag är så vansinnigt arg på min onda mamma. Hon kränker och är elak så fort hon får lite tid över.

Sova

Hej, nu ska jag snart lägga mig. Ska bara fixa ett par saker till.

Besatt av en sak

Hej, det finns minst en sak som jag är besatt av. Den saken är att jag hela tiden vill göra något nyttigt och att jag inte vill slösa bort någon tid. Idag har jag lyckats med det, tycker jag. Skönt. Och jag fortsätter nu.

Det var den dagen

Nu är den slut.

Bortslösad tid

Hej, nu har jag slösat en massa tid. Jag är jättehungrig. Tar ett par mackor och sover sedan.

C-a idag

Hej, det var en jobbig natt. Jag vaknade många olika gånger. Det var en orolig sömn. Men jag läste i alla fall 40 sidor i Pippi. Och idag ska jag hem till C-a. Det har gått 22 år men nu är hon nära igen.

Då blir det sängen

Nu går jag och lägger mig. Det här var en jättebra dag. Nu ska jag läsa och somna.

Då var det dags att sova igen

Hej, nu ska jag bara kolla upp det viktigaste och sedan skriva en kom-ihåg-lapp eller två och sedan läsa och sova. Kanske läser jag i mina nya Pippi-böcker. Kul! Skriver igen så fort jag är klar med mina lappar.

Jättekul på kursen

Hej, idag var det jättekul på min kurs i franska. Verkligen! Och en kollega i kursen föreslog att vi ska ses då och då för att studera tillsammans. Ett jättebra initiativ.

Nu ska jag vila i 90 minuter

Hej, nu ska jag ligga i min säng och lata mig. Förhoppningsvis somnar jag. Klockan sex måste jag upp. Ska poå kurs i franska.

Pippi kom hit idag

Hej, på arbetet var det som vanligt och hemma väntade sedan de tre Pippi-böcker, vilket är de tre riktiga böckerna, som jag hade köpt på nätet. De trycktes på 1950-talet och har inte fått sitt språk moderniserat. Dessa böcker ska jag ha när jag försöker förbättra min tyska och min portugisiska. Jag har redan två av böckerna på portugisiska och planerar att köpa dem även på tyska, helst alla tre. Pippi är så festlig.

Igår

Hej, igår när jag fikade med E-a, fick jag intrycket att barn är ett centralt orosmoment för henne. Hon verkar stressad, trots sin relativa ungdom. Jag ska inte skämta mer om det där med henne.

Ny dag

Hej, nu ska jag äta, arbeta, vila, gå på kurs, gå hem och kanske träffa D-a på Skype.

Ljusen släcks

Hej, nu ska jag sova. Jag är mycket varm just nu. Det är jobbigt. Jag är ofta mycket, mycket varm. Men nu ska jag släcka allting och sova under mina två täcken. Jag tar av mig en del, så att jag slipper vara så varm. Om en stund tar jag en tablett, om jag inte somnar av mig själv.

Dags at äta

Hej, nu ska jag äta alldeles snart. Sedan blir det sängen direkt. Men jag har fått mycket gjort nu. Jag får alltid mycket gjort när jag har sovit. Det är bara då. Jag behöver den tiden. Medan jag äter, ska jag titta på Behind Mansion Walls.

Mitt i natten

Hej, jag läste fram till nio. vid nio tog jag en tablett och 20 minuter senare lade jag mig för att somna. Jag somnade ganska omgående. Sov fram till 00.45. Nu står maten och kokar. Jättebra. Då säger många till mig, nästan alla, att det är ju inte bra. Men de har fel. Det är bara efter att ha sovit som jag mår riktigt bra. Gör jag inte så här, mår jag aldrig riktigt bra. Jag är värd att få må riktigt bra. Jag kommer därför att fortsätta att göra så här. Nu ska jag fixa med lite småsaker och sedan äta.

Nu blir det sängen

Ja, om precis elva timmar ska jag upp. Det bör betyda tre mycket bra timmar över till en massa kul. Men nu blir det sängen.

Ska upp om tolv timmar

Hej igen, jag ska upp om nästan precis tolv timmar. Om jag sover åtta, har jag fyra över till en massa kul. Så ska det bli.

En speciell tisdag

Hej, nu har jag just kommit hem och så. Fikade med E-a idag. Det var jättekul. Som vanligt pratade vi i mun på varanda. Det varade i två timmar. Den 9 december blir hennes stora dag och jag kommer att få vara med. En stor ära. På arbetet var det ganska vanligt. Jag träffade henne vid lite efter tre och hon tog tåget lite efter fem. Efter det gjorde jag en massa ärenden mellan det och 18.20. Så läste jag nyheterna. Jag är mycket, mycket trött nu. Snart kommer jag att lägga mig och samtidigt ta en tablett. Först ska jag bara fixa med lite saker. Så ska jag sova efter det. Jag skriver igen före jag lägger mig. På det hela taget var det en mycket bra dag. Jag fick mycket gjort. Det var olika saker som jag var tvungen att köpa. Medicin, busskrediter, en pärm, tvättmedel, sås och bröd.

RSS 2.0