Rent badrum och ansikte

Det var skönt. Nu är badrummet rent. Passade på att duscha och sedan rakade jag mig också.

Inte ett dammkorn kvar

Så, det var det! Nu ska jag ta tag i badrummet.

Skräpet är utkastat

Har även ätit. Nu är det dags att dammsuga.

Skräp

Det första är att gå till återvinningen med skräp. Jag börjar nu.

Städdag

Nu ska jag göra fyra saker. Jag ska dammsuga hela mitt hem, jag ska städa badrummet, jag ska raka mig och jag ska gå till återvinningen med skräp.

Maten i ugnen och promenad

Hej, nu går det framåt. Jag vet vad jag måste göra idag också. Sov på eftermiddagen och mår därför prima.

Nu ska jag försöka göra något vettigt

Jag börjar med att äta och sedan ska jag kolla vad jag måste göra.

Supertrött

Idag är jag mycket trött och orkar nästan inget. Det verkar dock som om Deccas gamla fina rekord kommer att bli slaget.

Nu är det istället matdags

Mat och sedan kanske sömn. Vi får se.

Nu är mailet skrivet

Hej, nu är det där mailet ivägskickat. Bara de inte nu slår Decca i dumhet! Det får nu räcka för idag. Imorgon fortsätter jag.

Jag vet att jag är mycket bra på det jag gör och jag har fått höra det många, många gånger och jag har aldrig träffat någon som är bättre än jag på det. Det svåra är att få andra att förstå att man är något utöver det vanliga på området.

Arbete och coachning

Hej, nu ska jag söka ett arbete och sedan ett till. En vän till mig coachade mig tidigare, men det verkar inte som om hon vill fortsätta att göra det. Det gick till så att jag mailade eller sms-ade henne före det att jag skulle göra en mentalt mycket svår sak. Hon behövde inte svara. Nej, hon behövde inte göra något alls. När jag var klar, fick hon ytterligare ett meddelande i vilket jag skrev hur bra jag var som gjorde det jag gjorde. Hon gjorde fortfarande ingenting. Det är inget problem mellan henne och mig, men hon förstår inte vad de här problemen jag har innebär. Det brukar vara så. Bra för henne, det betyder att hon har det bra. Hon har uttryckt att jag inte behöver bli coachad. Av den anledningen får denna blogg åter fungera som min coach. För övrigt kan jag verkligen rekommendera coachning om man har svårt att få saker gjorda. Läsarna, jag har cirka tio om dagen även då jag inte skriver, får agera coacher.

Nu ska jag alltså söka några arbeten. Det är mycket jobbigt och frustrerande. Hör de "Asperger" tänker de genast på vansinniga mördare i Malmö och på Utøya, verkar det som. Idiotiskt, förstås. Dessutom förstår de inte hur bra jag egentligen är på det jag är bra på. En sak är säker: om jag inte får det här arbetet, då begår de ett större misstag än Decca gjorde 1962. Nu gäller det bara att få dem att förstå det.

Med allra största sannolikhet kommer jag senare idag att skriva här om hur det gick.


RSS 2.0