Det gick bra

Det är skönt när det går bra.

Idioter ska ringas upp

Ja, nu var det dags igen.

Idiotsvar

Jag får skylla mig själv. Ringer man idioter, får man idiotiska svar. Det är förstås helt logiskt.

Samtal igen

Hej, jag vill inte ringa, men jag måste.

Det var upptaget

Hej, passade på att ringa ett samtal till när jag ändå höll på.

Detta med svåra samtal

Hej, nu måste jag göra ett mycket svårt samtal. Jag gör det nu och hoppas att det ska gå bra. Sedan skriver jag här hur det gick.

Nu ska jag ha hjälp

Av min blogg. Jag ska göra saker nu. Klockan sju ska jag träffa en jag känner. Jag ska börja göra saker nu.

Nu blir det sängen

Hej, nu har jag duschat och skrivit några rader till en vän. Jag ska bara göra en sak till och sedan ska jag sova.

Min onsdag och min torsdag

Hej, jag hade i alla fall två bra dagar den här veckan. Allt fungerade på arbetet och hemma. Det är i alla fall bra.

Gör jag så här?

Jag är så ledsen. Den här helgen behöver jag min blogg mer än någonsin. Jag är så ledsen och nu bestämmer jag mig igen för att aldrig mer försätta mig i ett läge som kan göra att jag kan bli sårad. Allting är så hemskt.

Skönt, det gick bra

Jag insåg snabbt att det var bra att vara lite nere när jag ringde. Vi ska prata om procedurerna. Det gick bra. Nu ska det pratas på Skype. Jag ska bara tvätta mig först.

Ett svårt samtal

Hej, nu ska jag ringa ett mycket svårt telefonsamtal. Jag hatar att ringa den där människan. Hoppas att jag snart inte måste göra det mer.

Nu är det fixat

Hej, nu är det fixat. Jag känner mig sliten, besviken och stressad. Olycklig, helt enkelt. Det är inte kul och inte bra. Jag hoppas att det är över imorgon.

Nu blir det den där jobb-grejen igen

Hej, det går bra nu. Jag ska fixa med en jobb-grej nu. Det blir i någon timme och sedan gör jag annat.

Nu vet jag precis hur jag ska göra

Hej, nu ska jag fixa med några småsaker. Jag sätter klockan så att jag inte sitter för länge. Det som har hänt igår och det som händer idag känns som ett nytt liv. Nu ska jag börja göra de här sakerna. Jag mår bra och det går mycket bra nu.

Det var middagen

Hej, nu har jag ätit middag och det gick snabbt. Det brukar göra det när man är ensam. När man är själv. Nej, så heter det ju inte. Nu ska jag kolla runt lite och se vad jag ska göra. Det finns förstås massor att göra. Jag ska titta på det nu. Kanske skriver jag senare vad jag vill och ska göra. Kanske. Allt är kanske i mitt liv. Jag kan aldrig veta.

Nu blir det mat

Hej, maten är lagad och ska nu ätas upp. Det ska bli mycket gott. Ännu är den mycket het och därför skriver jag lite till.

Hej, ännu en dag

Hej, idag är jag lite ledsen för min chef är så lögnaktig. Blev dessutom nästan utskrattad för att jag var naiv och inte fattade det. Det var två kollegor som inte trodde att man kunde vara så dum att man inte förstod att chefen bara ljuger och ljuger och ljuger. Men det känns bättre nu och dessutom tänkte jag laga lite mat och lägga mig tidigt. Ja, det blir 21.30 i alla fall. Och jag har mina böcker (och min poesi att försvara mig med).

Nu ska jag sova

God natt!

Fixat

Hej, jag känner mig mycket nöjd med det som jag just åstadkom. Det känns jättebra. Nu ska jag fixa lite småsaker och sedan skriva ett par rader till en vän. Efter det blir det nog sängen och så. Det har varit en mycket bra dag.

Nu ska jag börja med min jobb-grej

Hej, nu ska jag börja och det kommer att gå så bra. Jag kommer att hålla på i en timme, ungefär.

Nu så

Hej, nu har jag gjort lite småsaker. Så'nt man måste göra. Det känns lite overkligt att jag kan göra det utan att känna ångest. Mitt liv är en evig kamp mot ångesten. Jag måste planera med min ångest i åtanke. Jag lyckades i alla fall fixa lite småsaker och det är underbart och fundamentalt för att kunna ha ett liv som i alla fall något litet liknar ett normalt liv. Nu ska vi se.

Nu ska jag se här

Hej, nu ska jag titta på vad jag ska göra. Just det, jag skulle göra en jobb-grej. Men först ska jag se om det finns andra saker att göra. Men bara småsaker.

Pesto

Hej, pesto är ingen stor hit men ibland kan det vara praktiskt att ha. Dessutom har jag så svårt att ha energi att laga mat. Men speciellt, och det här kan jag inte förstå ens själv, har jag enormt svårt att städa i köket. Om jag bara la tio minuter om dagen på det, skulle det skina. Jag hoppas orka göra lite senare idag. Min blogg är min hjälpreda.

Nu är det dags att äta

Hej, nu ska jag äta min pasta och i den har jag lagt pesto. Samtidigt som jag äter, lyssnar jag på ett bra radioprogram.

Medan jag lagar mat ...

Hej, medan jag lagar mat så fixar jag med lite småsaker. Jag har lagt i pasta i en kastrull. Om cirka tio minuter är min pasta klar och jag ska äta.

Nu börjar jag att laga mat

Jag ser förresten att Sverige kommer att gå till EM i fotboll. Bara en massa blåbärslag i gruppen, utom Österrike och Ryssland. Kul det ska bli.

Måndag kväll och trött

Hej, nu ska jag laga mat och sedan ska jag fixa med en jobb-grej. Jag har en galen chef som inget fattar och det märktes idag också. Ska inte prata med henne men jag glömmer ju alltid det. När jag kom hem la jag mig för att läsa och vila. Det blev inte mycket av vila. Ska i alla fall laga mat nu och sedan äta och så blir det den där jobb-grejen. Annars kommer jag inte på något. Men före jag lagar mat, ska jag äta lite för nu är jag jättehungrig. Jag gör det nu då.

Ikväll mår jag bara så dåligt

Hej, ikväll lider jag enormt mycket av att jag är så ensam som jag är. Jag är förstås inte mer ensam ikväll än många andra kvällar men ikväll känns det fruktansvärt tungt. Det känns speciellt jobbigt ikväll. Om jag ska ändra på det här, måste jag mobilisera alla mina krafter. Men nu ska jag försöka sova.

RSS 2.0